doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.01.2016 4:45:33 - znechuceny

Neuvažujete, jako člen strany, o své kandidatuře

na post předsedy? Pod Filipovým vedením se z vás stala bezzubá opozice. A když občas slyším mluvit vašeho kolegu Dolejše, mám pocit, že mluví člen fan klubu TOP 09.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.01.2016 9:15:24 - doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.

Pokud jde o Vámi prezentovanou bezzubost KSČM, neslyším tu poznámku poprvé. Zdá se tedy, že ono známé není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu, není od věci. O to větší zodpovědnost leží na delegátech blížícího se sjezdu strany. A  to nepochybně jak v programových, tak personálních otázkách. Přestože mne oslovila i celá řada členů strany ve věci mé kandidatury, považuji to za málo pravděpodobné. Zejména proto, že KSČM má řadu osobností v produktivním věku, jak v centru strany, tak v regionech, odhodlaných důrazně naplňovat to, co se od radikální levicové strany očekává. A já budu delegátům sjezdu držet palce, aby jejich rozhodování bylo ku prospěchu nejen KSČM, ale i naší republiky.