Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.01.2016 10:30:49 - Vrba jan

Co o tom víte jako "bezpečnostní poslanec školený ve Washington DC " ?

Který novodobý „Biľak“ pozval k nám americké zpravodajské služby?
Jak píší média zpravodajská služba z USA, bude vyšetřovat na území svrchovaného státu (i ČR) pohyb financí z východu, které mají směřovat na podporu politických aktivit, cílem šetření je především kontakt politických uskupení v ČR se zástupci především z Ruské federace.
Podporuje to ČSSD ?
Jak podléhá ČSSD velení Schapira ?
Jak to že jste se neozvali při jeho skandální "neofiko návštěvě" nejelitnější jednotky AČR v Prostějově ?
Je ČR ještě samostatný stát nebo jedna z východních kolonií či EUgubernií USA ???
Je ČSSD jednou ze služebných složek USglobálu v Evropě ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.01.2016 17:33:41 - Ing. Antonín Seďa
 Zbytečné útoky nejen na moji osobu, ale i na ČSSD. Za prvé nikdy jsem nikde školen nebyl a proto si vyprošuji takové nesmyslné narážky na moji osobu. USA jsou náš alianční partner a proto nevidím na spolupráci zpravodajských služeb obou zemí nic divného. Tak jako nevidím nic divného na návštěvě amerického velvyslance u českých speciálních sil. Takových návštěv jsem jako člen české delegace do PS NATO absolvoval několik . O informací,že by americké zpravodajské služby měly šetřit financování českých politických stran Ruskou federaci nic nevím a také o tom vážně pochybuji. Tuhle kompetenci mají v popisu práce české zpravodajské služby. ČR je nezávislý stát, který má stejná práva a povinnosti jako každý jiný členský stát EU a Severoatlantické aliance . Proto nechápu o čem hovoříte. Ruskou gubernii jsme již byly,, a to myslím již stačilo.