Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.01.2016 11:36:38 - aneta J.

Jak vrátit děti českým matkám

Paní poslankyně, zajímá mě, co si myslíte o záměru Zemana uzavřít s Norskem mezinárodní smlouvu o vydání českých dětí? Myslíte, že na ni Norsko přistoupí? Proč by mělo? Pokud jsou přesvědčeni, že jednají správně, proč by měli děti vydávat? Co když se rodiče skutečně dopustí nějakého pochybení?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.04.2016 10:38:29 - Ing. Radka Maxová

Vážená Aneto,

Není mi znám obsah nebo záměr pana prezidenta, je to jeho názor a věc. Jak jsem odpovídala už mnohokrát v odpovědích předtím. Agentura Barnevernet je pro mne, jako pro mnoho dalších odborníků a politických aktivistů, nečitelná a nemám z ní dobrý pocit. Nesouhlasím s tím, aby o odebírání dětí z rodin rozhodovala nestátní,  možná i nezisková organizace. Co se týká kauzy Michalákových, nemám k dispozici žádné materiály ohledně tohoto případu, mám jenom to, co mají i občané možnost vidět v rámci médií. Je mi nesmírně líto těch dětí, kteří už dnes jsou traumatizováni mediální kampaní a budou se s tím potýkat celý život. A obávám se – pravděpodobně jako Vy, že viníci jsou na všech stranách.

Radka Maxová