Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.02.2016 14:17:04 - Alena Klečková

OVM 31.1.2016

Dívala jsem se na ten pořad a jsem z toho docela zklamaná.Z pořadu nezaznělo to hlavní,potraviny prodávané v řetězcich v Německu mají jiné složení a jsou i levnější,oproti našim pančovaným,i drahému euru.Vím to,sestra z pohraničí tam jezdí nakupovat,ti kdo tam pracují nám vozí kval.máslo,levnější než u nás.Mléko se vykupuje max.za 7,35kč a ceny mléčných výrobků dolů nejdou,akorát se udělají tkzv.akce.Výkupní cena mléka není promítnuta do ceny mléčných výrobků! Proč?Až se zvedne cena mléka,tak to bude šupec ,to se nestačíme divit!A tak to bude se vším,s masnými výrobky,mlečnými atd.Na to normální lidé mít nebudou,na ty Jurečkovy potraviny.Od něj to je akorát lhaní do kapsy,a stojí to peníze,jako reklama na Českého kapra! Kapr se jí stejně jako před reklamou,na Vánoce a Veliokonoce! Vy jste s ministrem moc politických bodů nenasbíral!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.02.2016 7:55:56 - Ing. Pavel Kováčik
Dobrý den, myslím, že vše, co je zahraniční, nemusí být až tak ideální. Naše potraviny produkované zemědělci, potravináři, pěstiteli a chovateli jsou ve velké většině velmi kvalitní. A co se týče ryb, měli bychom opravdu zvýšit jejich konzumaci, a to nejen na Vánoce a Velikonoce. Hezký den.