RSDr. Miroslav Opálka

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2016 14:42:04 - richard hybš

názor

Dobrý den, děkuji za ,,odpověď."" Nějakou podobnou jsme od vás očekával. Proč nejen vy, ale obecně KSČM dělá problém upřímně říci, co si myslíte? Je to nějaký nový styl politiky, nebo se bojíte znepřátelit ostatní politiky? Jste nejsilnější opoziční strana, ale vůbec se tak nechováte. Podle mě jste až na jedince moc pasivní a vadí mi, že i neupřímní, protože každý má nějaký názor a vy ho tajíte. Na to máte právo, ale ne jako náš zástupce.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.02.2016 16:33:27 - RSDr. Miroslav Opálka
Vážený pane, slušně a aktivně jsem Vám odpověděl. Je na mně, jakou formu odpovědi zvolím. Vy jste neuvedl žádné konkrétní a ověřené prohlášení! Na obecnou otázku zazněla obecná odpověď. Nenechám se vmanipulovat ani pod nátlakem do populistických výlevů. Situace je velice vážná a je nebezpečné ji zjednodušovat či vidět černobíle. Přitom každý má nárok na svůj názor. Stejně jako Vy. Pravdivost těchto názorů však prověří až praxe - čas. Nejsem ochoten přispívat k zneklidňování společenské atmosféry a jen pro okamžitou výhodnost bubnovat na poplach. Tady se hraje daleko složitější "hra", v níž mají své zájmy různé zpravodajské služby a vlivné skupiny. Občanům se však předestřou jen hry a chléb... Jsem zástupce svých voličů, kteří mi (KSČM) dali v Moravskoslezském kraji mandát zastupovat jejich zájmy v PS PČR. S tím nemají mé názory na vystupování jednotlivých ministrů nic společného. Prosím, berte toto mé vyjádření za konečné. Miroslav Opálka