PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.02.2016 12:13:28 - Fannyx

Dotaz

Hezký den přeji, něco mně vrtá hlavou a zajímá mě, jaký na věc máte názor vy. Projekt Camp Bondsteel. Je to strategická pozice v blízkosti Ruska. Byly události v bývalé Jugoslávii uměle připravené, aby se v zákulisí mohla tato druhá největší vojenskýá základna vybudovat? Všimnul jste si, jak o tomto projektu media mlčela?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.03.2016 0:35:07 - PhDr. Josef Skála, CSc.
 

Všímám si toho od počátku. V Camp Bondsteel se drží kolem krku úplně všechna darebáctví, z nichž se skládají “barevné revoluce” na dálkový ovladač. Počínaje tím, které západní rozvědky inscenovaly rozbití Jugoslávie – a o jakou špínu se opřely uvnitř země. Přes “humanitární bombardování” NATO v roce 1999 – až po uznání “státu Kosovo”, první výspy islámského fanatismu a teroru v Evropě. Galerku, která mu vládne, mají za obludnou mafii i interní zprávy německé a americké rozvědky. Dick Marty, zpravodaj Rady Evropy, ji usvědčil nejen z masivních kšeftů s drogami a “bílým masem”, ale dokonce i lidskými orgány z těl povražděných Srbů.

Je-li Camp Bondsteel - jedna z největších amerických základen v Evropě – právě tu, “vítězství demokracie nad totalitou” to tiskne pozoruhodnou vizitku. Korunu jí nasazuje název. James Bondsteel dostal vysoké americké metály za agresi ve Vietnamu.