PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

  • KSČM
  • Plzeňský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.02.2016 10:19:51 - Fannyx

Dotaz

Hezký den pane doktore. Mám k Vám dota, jaký je výš názor na projekt Velký Israel. Je to konspirace nebo realita? Děkuji za odpověd, jsem Váš čtenář, Vaše články na PL čtu, ve většině s Vámi souhlasím.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.03.2016 17:48:46 - PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

Hezký den, jestli máte na mysli projekt eventuální izraelské anexe území Západního břehu Jordánu, tak se domnívám, že je to bohužel reálně možné až pravděpodobné. Přirozeně s takovýmto řešením palestinsko-izraelského krize nesouhlasím. Izrael tvrdí, že má ve své zemi podporu z obou stran politického spektra, pokud mírový proces selže, a že dává přednost zavedení izraelské suverenity nad zónou, kde žije 400 tisíc Židů a 70 tisíc Arabů. V tomto smyslu se obávám, že takovéto snahy budou mít silnou negativní odezvu v arabském světě a napětí v regionu se ještě vystupňuje. Jinak Vám moc děkuji za podporu a věřím, že Vás ani v budoucnu svojí politickou prací nezklamu...S přátelským pozdravem JV