Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.02.2016 12:46:29 - zuzička

Je nějaká možnost?

Krásný den pane senátore.
Mám na vás prosbu. Dnes vyšel na PL článek od uprchlíka z Iránu pana Salmana Hasana.( 29.2.) Měl byste tu možnost dát ho přečíst pánům senátorům a pánům poslancům? KDYŽ NEVĚŘÍ NÁZORŮM NÁS OBYČEJNÝCH LIDÍ, TŘEBA SE TROŠILILINKU ZAMYSLÍ NAD ČLÁNKEM OD OSOBY KTERÁ POCHÁZÍ PŘÍMO Z MÍSTA DĚNÍ.Nebo je určitě možnost se s tím pánem setkat a nechat ho promluvit do televize.ČT by ho určitě nenechala, ale možná PRIMA. Jsou to fakta. Zvěrstva jaké páchají muslimové, jako bylo v tisku dnes dokonce na Novinkách.cz. o ukamenování dvouch dívek 16 a 17 let. Mělo se to stát v Sýrii a o té se říkalo, že je tam umírněný islám. Copak se to takhle hrozně zvrhlo až za války?O Sýrii jsem četla ,že před válkou to byla celkem svobodná země i s rovnoprávností žen.To se to tam opravdu zvrhlo až za války? Přece se ti lidé najednou nezbláznili. Já už snad nerozumím ničemu. Jen vím, že nechci, aby se tito lidé a Islám dostali sem. Děkuji Jíhlavcová Z.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.03.2016 21:15:42 - Jaroslav Doubrava
 Dobrý večer paní Jíhlavcová. Omlouvám se za prodlevu s odpovědí. Mám toho v poslední době nějak moc. Ale k Vaší prosbě. Pošlete mi ten článek, nebo se za mnou zastavte v Senátu, kde se můžeme domluvit co dělat. Sýrie? Jsem přesvědčen, že to je dílo Američanů. Začali Irákem, vzpomeňte, jak jsme byli oblbováni, že tam jsou zbraně hromadného ničení. Nakonec jediní, kdo tam ničil a vraždil byli právě Američané. Ostatně to, jimi vyvolané, vraždění se mezi sebou pokračuje a hned tak nepřestane. Stejně postupovali v Libyi. I tam vyvolali občanskou válku. V Sýrii už to tak jednoduché neměli. Naštěstí pro lid Sýrie. Věřím, že se to tam rychle urovná. Ale to jsou všechno informace, které určitě znáte. Hezké dny Vám přeji a budu čekat, zda se mi ozvete. Jar. Doubrava