Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.03.2016 18:34:39 - Docent

Vlastizrada Sobotky

Dobrý den pane senátore co říkáte činy a prohlášení premiéra o tom, že čr je připravena přijimat muslimské ekon. migranty? Ten člověk naprosto vědomě zradil český národ. Budete s tím něco dělat? Přece musí vědět, že Lidé ani voliči zde žádné jaderné ING. či amatéské gynekology nechtějí! Čí zájmy Sobotka ve skutečnosti hájí? Nevíte?Zkušenosti z Německa či Francie jsou s muslimy jasné. Potěšující je aspoň to, že lidé až na vyjimky propagandě médií už tolik nevěří a většina svůj názor pořád nezměnila. Navíc ani nechápu jak to chtějí udělat v praxi, protože všude kde se o kulturním obohacení uvažovalo - Benešov či obec Králiky se zvedl obrovský odpor nevole místních obyvatel. Máte představu jak a konkrétně kde to chtějí udělat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.03.2016 22:19:22 - Jaroslav Doubrava
 Dobrý večer. Co říci na takové prohlášení? Snad to, že se zřejmě zbláznil. Proč a jaké, najednou i ekonomické, uprchlíky přijímat? My neumíme donutit naše cikány aby začali pracovat, a to by si tuto činnost ještě mohli pamatovat. Ta invazní vojska, vydávaná za uprchlíky pracovat nepřichází! obávám se, že jim tato činnost, alespoň činnost v našem pojetí, nic neříká. Ostatně existuje celá řada videí, kde se vůbec netají s tím, že si přichází pro sociální dávky, pracovat určitě ne. Ostatně jejich ideologie vydávaná za víru, jim říká, že jsme jejich otroky a musíme jim sloužit. Problém je v tom, že se tak začínáme chovat i my. Vzpomeňte na konec Říma. Také nějaký čas platili barbarům, kteří je dobili, stejně, jako to děláme teď i my. Ekonomické migranty nemá právo přijímat, tvrdil li, že přijmeme jen uprchlíky z válečných oblastí a to ještě jen na dobu, než se budou moci vrátit domů. Věřím, že mu takové úlety voliči při volbách spočítají.Utvořit si jakoukoli představu co a jak chtějí udělat je těžké, když každou chvíli mění názory, když nevíte s čím přijdou zítra. Vím jediné a jsem přesvědčen, že tato invazní vojska vydávaná za chudáky z válečných oblastí musí za každou cenu být z Evropy odsunuta, Nekompromisně a bez jakéhokoli soucitu. Oni ho s námi, necháme li si je tu, mít také nebudou. Zkušenosti nejen ze silvestrovské noci to dokazují. Díky a příjemné dny Vám přeji. Jaroslav Doubrava