JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.03.2016 12:07:39 - Rumar

Demise

Dobrý den pane poslanče. Stále čekám, kdy se spojíte s ostatními poslanci napříč politickým spektrem, kteří se staví kriticky k současné vládě, a vyvoláte ve sněmovně hlasování o nedůvěře vládě. Máme ministra, který se dopustil podvodu s dotacemi. Máme ministra zahraničí, který schvaluje fašistické válečné zločince z Ukrajiny. Máme neschopného předsedu vlády, který se za našimi zády paktuje se zrádci evropských národů proti zájmům občanů této země. Kdy s tím konečně něco uděláte. Předem děkuji za odpověď. Rudolf M.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.03.2016 11:38:08 - JUDr. Vojtěch Filip
Dobrý den, poslanecký klub KSČM je silný tak, jak rozhodli občané ve volbách, a i když jednáme s jednotlivými vládními stranami o tom, zda je udržitelná současná koalice, zatím nemáme žádnou pozitivní odezvu k tomu, aby jeden z vládních klubů ( ČSSD nebo ANO 2011 ) hlasoval pro vyslovení nedůvěry. Proto případné vyvolání hlasování o nedůvěře vládě by bylo předem odsouzeno k nezdaru a nevedlo by k potřebné změně. K Vašim údajům o problémech jednotlivých ministrů bych mohl přidat i další, ale odkazuji Vás na svá vystoupení v Poslanecké sněmovně. Vojtěch Filip