PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.04.2016 12:22:57 - Elissa

proti Rusku

Dobrý den, nenapadlo Vás někdy, že celá islamizace Evropy řízená USA a nadnárodními korporacemi a oligarchy má za cíl jediné, novou rasu, která bude ochotná jít do války s Ruskem, do války o jeho nerostné bohatství, nedotčenou přírodu, o miliony případných otroků? Dnešní evropané takové války ochotni nejsou, avšak etnický mix a hlavně muslimové, kteří mají válku už tak nějak v krvi od toho svého proroka, to by byla jiná situace. Vždyť proč šel Hitler na Rusko? Musel vědět, že nemá šanci, proč mu nestačilo území co měl? To jsem nechápala již jako malé dítě ve škole. Dnes myslím, že nerozhodoval "psychopat" Hitler a zfanatizovaný lid, ale někdo mocný v pozadí a celý ten nacistický experiment, měl být jen prostředek k ovládnutí Ruska, stejně jako je jím dnes islamismus a migranti v Evropě. Mimochodem co si myslíte o jednotném azylovém systému? Projde nebo ne? A bude zahrnovat i jednotlivé soc. dávky? (Vyšší než je průměrný důchod v ČR?) Děkuji, přeji pěkný den. Eliška

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.04.2016 22:54:11 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Hezký den i Vám, paní Eliško,

migrační vlna, zaplavující Evropu z islámského světa, je skutečně i něčím víc, než „jen“ bumerangem agresí, jichž se na nich dopustila „atlantická civilizace“. A je jen otázkou času, kdy se ukáže, co z jejích následků bylo i v původním plánu – a kdo všechno za ním stál. Leccos už prosáknout stačilo – a to i z velice vlivných, hlavně amerických zdrojů (nebo minimálně od těch, kdo jim vidí přímo do karet). Řadu z těch fakt a autentických citátů najdete i v mých dřívějších příspěvcích.

Přinejmenším dvě věci se už utajit nedají. Jednak „chaos na export“, mající Evropu oslabit za situace, kdy končí „unipolární svět“. Import teroristického fanatismu, pro nějž je migrační vlna skvělou schovávanou, je zas ideálním „alibi“ pro „utahování šroubů“. A tedy i šmírácké odposlechy, rejdění v mailech a bankovních účtech, spoustu dalších manýr „policejního státu“. Ekonomická krize byla „vyřešena“ jen na dluh. Co chvíli proti nutně udeří znovu. Až lidé ztratí trpělivost a vyrazí do ulic, panstvo bude potřebovat jiné záminky, jak tomu nenechat volný průběh.

Rusko si terorismu, za jehož nitky tahají „liberální“ svatoušci, užívá už přes dvacet let. Špinavou intrikou byly už obě „čečenské války“. Rusko zdědilo islám i na vlastním území. Umí to s ním stokrát lépe, než všichni šašci „multikulti“. Tím víc investuje do politiky, izolující fanatiky od ostatních věřících. Znovu a znovu však musí čelit i inscenacím, pro něž je islámská karta jen fíkovým listem. Proti Moskvě ji hrál už Hitler. Z islámských fanatiků spráskal dohromady i početné jednotky. Od konce 70. let na to navázala Amerika. V Afghánistánu – a s cílem expandovat i do středoasijského a kavkazského „podbřišku“ SSSR. S „reexportem“ chátry, bojující pod fanglí Islámského státu a al-Kájdy, se do Ruska a jeho jižních sousedů kalkuluje i dnes.

Hitlera najali na dvojí špinavou práci: utopit v krvi „židobolševismus“ – a ukrást ruskou „půdu“ (a celé přírodní bohatství). V „Mein Kampf“ je černé na bílém obojí. Gorbačov s Jelcinem tomu otevřeli brány „po dobrém“. Chodorkovského zatkli, když vezl „klíče“ od ropných a plynových nalezišť za „velkou louži“. Ta doba je pryč. Tím víc se pase po jiném scénáři. I v kalných vodách, které zmiňujete – ač zdaleka nejen tam.

Prastará historie je to i s „etnickým mixem“, majícím Evropu vnitřně rozložit.  Jedním z „klasiků“ byl už Richard Nicolaus hrabě von Coudenhove-Kalergi. V knize „Praktický idealismus“, vydané v roce 1925, agitoval za „Spojené státy Evropy“, jejichž populace měla být směskou s milióny lidí zcela odlišných kultur a ras. A nijak neskrýval, že cílem je pořídit si masu, jež bude k  evropským hodnotám netečná – a  tím snáz manipulovatelná i pro silové expanze, jimiž si „evropské elity“ namastí kapsy. Ty dnešní si pana hraběte věší na oltáře. A jeho dcera Barbara patřila k úderkám, které nás do konce 80. let školily z „demokracie“. Z české redakce jednoho zahraničního rozhlasu.

„Azylové zákony“ honí kočku za ocas. Jediným schůdným řešením je rozvoj, který dá šanci na důstojný život tam, odkud se migrační vlna valí. Ne z našich daní, ale právě z kont „elit“, co se na „třetím světě“ nabalíkovaly. Otázka stojí jasně: buď tyhle „reparace“ (za válku i koloniální loupež) – nebo je evropská civilizace v sázce.