Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.04.2016 13:34:51 - zuzička

Zase ten Hasan

Pane senátore,
když jsem vám před nedávnem zasílala článek s panem Hasanem o Generaci 21, ani jsem netušila, že se to okolo toho s přesunutýma uprchlíkama tolik rozvíří, natož, že vezmou uprchlíci tzv,roha. Dnes na PL vyšly dva články. Jeden s vysvětlením od pana Hasana, shoduje se i s jeho prvním vyjádřením o Generaci 21.Druhý článek od G 21, kde se snaží vše špatné hodit na pana Hasana. Je zarážející, že včera na ČT v 168 hodinách nechali veřejně G21 vyjádřit se. Na podrobné rozebírání situace už pan Hasan přizván nebyl. Opět vypuštěn do médií jen názor jedné strany. Psala jsem s panem senátorem Velebou, který je ČT televizí též znechucen a doufá ke konci dubna v nějakou změnu. Kéž by měl pravdu a změna by byla zásadní a z ČT by byla televize taková jaká má být. Nestranná.Hezký den Z.J.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.04.2016 22:27:45 - Jaroslav Doubrava
 Dobrý večer paní Zuzičko. Plně s Vámi souhlasím. Je to především ČT, která se zpronevěřila svému poslání. Proto jsme připravili návrh změny zákona, který nakonec nebyl projednáván. Žádali jsme uspořádání veřejného slyšení na toto téma, zatím také marně. Záměr prosazení změn jsme ale neopustili. ČT je veřejnoprávní televize námi, koncesionářskými poplatky, placena. Máme tedy plné právo na objektivní a pravdivé informace. Určitě se tím budeme dále zabývat. Přeji Vám příjemné dny. Jaroslav Doubrava