Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.05.2016 17:56:00 - qw2366

Není čas vyhodit Ťoka?

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda není čas na výměnu ministra dopravy? Pan Ťok jen vymýšlí buzerace a postihy lidí. Připomínám kruháče a teď vesty. Sice se vždy zalekne a pak dementuje, co ministerstvo dříve tvrdilo, ale myslíte, že to vaši stranu nepoškozuje???
Připomenu měření rychlosti na mýtných branách. Když se mýtné brány zřizovali, zapřísahali se všichni politici, že nikdy nebudou použity proměření rychlosti a následné pokuty. A ejhle vše je jinak a pan Ťok tvrdí, že se bude vesele měřit a pokutovat. To je slovo politika!!!
rád bych vaši stranu volil a mí přátelé taky, ale pokud bude Ťok ministrem dopravy, tak nikdy. Ten totiž veškeré vaše dobré kroky obrací vniveč. opravdu s ním moc hlasů nedostanete, od nás určitě ne. Měl by jste opravdu zvážit, zd je pro vás přínosem nebo přítěží. Neznám nikoho, kdo by ho chválil. Nadávek je víc než dost.
S pozdravem Váš rádoby volič, který jím zatím být nemůže.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.