Petr Hýbl

Člen rozšířeného předsednictva SsČR za Zlínský kraj
  • Soukromníci
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.05.2016 10:19:58 - novákk

Kdo je kdo?

Vy jste taky nějaký kamarád nebo zaměstnanec Valenty? Nebo co jste zač?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.05.2016 12:44:35 - Petr Hýbl
 Vážený tazateli, nepatřím do spektra kamarádů či zaměstnanců pana senátora Ivo Valenty, nejsem k němu nijak blíže vázán, kromě toho, že se veřejně politicky, on i já, angažujeme v barvách Strany soukromníků ČR, a na mnoha akcích, ať na Zlínsku, tak i jinde se setkáváme na různých stranických akcích, zasedáních či tiskovkách.
Být členem rozšířeného předsednictva znamená, zastupování v jednom z regionů v kraji a zúčastňování se na schůzích v rámci jednání s ostatními členy krajského předsednictva, rovněž tak na ústředí strany v Praze s hlavním předsednictvem strany. Čili takový politický marketing, ze slovenského příhraničí a kouska Valašska prezentovaný v matičce Praze, to je moje pole působnosti.
Nevím, KDO jste vy, avšak CO jsem zač, snad vyplyne z mých budoucích příspěvků, které hodlám zde v PL prezentovat a publikovat..  S přáním hezkého dne, P. Hýbl