prof. MUDr. Věra Adámková, CSc.

  • BPP
  • Hlavní město Praha
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.03.2020 11:23:52 - Majrika

Jak jako lékařka nyní pomáháte?

Podle toho, co slyšíme, by měli chodit na testy jen ti, co mají příznaky. Ale poznám, zda mám chřipku nebo koronavirus? A kde jinde v cizině si za testování musí platit sami lidé? A nemyslíte, že by si zasloužili minimálně poděkování ti, co místo státu rozdávají roušky? Jak je možné, že stát opět selhal? Pak mě zajímá, zda by nepomohlo, kdyby i politici - lékaři začali ordinovat, protože je evidentní, že jako politici jste lidem v krizi nedokázali pomoci, navíc lékaři jsou teď potřeba mnohem víc. Budete léčit? Přijímáte nyní pacienty? Pomáháte v nemocnicích?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.03.2020 20:06:42 - prof. MUDr. Věra Adámková, CSc.
 Dobrý  den, děkuji  za Váš zájem o důležité  dění současného závažného stavu  koronavirové  pandemie, se kterou  se  potýká naše společnost. Váš  dotaz na politiky -lékaře mohu zodpovědět za Sněmovnu. Všichni  lékaři pracují  ve zdravotnických zařízeních, takže dotaz na  pomoc v nemocnicích  neni relevantní. Poslanci -lékaři pracují, nikoli "poue" pomáhají,  takže ne  že budeme  léčit,  ale my  léčíme. Všem, kteří se aktivně  podílejí svou pomocí opakovaně děkujeme.
K dalším dotazům - v prvních dnech skutečně nemusíte rozeznat, který  typ virového onemocnění máte, proto je třeba raději dříve  než  později se spojit se svým praktickým lékařem, aby  mohl doporučit správný další postup léčby.

Přeji hodně zdraví