prof. RNDr. Václav Hampl, DrSc.

Tento profil není senátorem V. Hamplem aktivně používán.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.12.2016 14:05:00

Shodli jsme se na několika zásadních problémech Prahy, které bychom měli řešit

Shodli jsme se na několika zásadních problémech Prahy, které bychom měli řešit

V Senátu Parlamentu ČR se v úterý 6. prosince uskutečnilo první setkání neformálního fóra senátorek a senátorů zvolených za pražské obvody.

Cílem platformy je diskutovat a artikulovat problémy a zájmy Pražanů nejen na půdě Senátu, ale i směrem k lokální i celostátní politické reprezentaci.

Prvního setkání se zúčastnilo nebo zapojení do fóra přislíbilo osm pražských senátorek a senátorů: Zuzana Baudyšová, Václav Hampl, Renata Chmelová, Ladislav Kos, Václav Láska, Libor Michálek, Jiří Růžička, Eva Syková. Mezi nejvíce akcentovaná témata úvodního setkání patřila oblast dopravy, metropolitního plánu, rozvoje, životního prostředí nebo sociálního bydlení.

Senátor Václav Hampl, iniciátor platformy, k prvnímu setkání poznamenal: „Jsem nesmírně potěšen, že se k platformě přidala většina pražských senátorek a senátorů. Již na první schůzce jsme se s kolegy shodli na několika zásadních tématech a problémech Prahy, které bychom měli na tomto fóru řešit.“

Další setkání fóra pražských senátorů se uskuteční dne 9. ledna 2017.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama