V Sazce se blýská na lepší časy. Pomůže jí Jágr

02.07.2011 14:25

Držitel zlaté olympijské medaile z Nagana a nositel medaile Za zásluhy, kterou obdržel z rukou prezidenta Klause, se rozhodl pomoci loterijní společnosti Sazka v její nelehké situace. Stal se mužem její tváří reklamní kampaně. Vstoupil tak do jámy lvové?

V Sazce se blýská na lepší časy. Pomůže jí Jágr

Dění v loterijní společnosti Sazka si všímají nejen česká média, ale už i tak slavné deníky, jako je Financial Times. Sázkařský gigant sice prožívá nelehké časy, při kterých byl na životě ohrožen i insolvenční správce Josef Cupka, ale zdá se, že se ve firmě blízká na lepší časy. Pomůže jí Jaromír Jágr. Informuje o tom server Nasepenize.cz

"Některé změny jsou v životě, sportu i podnikání nevyhnutelné. Hvězdy ale zůstanou hvězdami. Sazka prožívá složité období a věřím, že změny, kterými nyní prochází, prospějí nejen společnosti, ale i jejím klientům. Proto jsem moc rád, že ji v tom můžu podpořit," okomentoval spolupráci Jágr.

Ostré zuby konkurence

Je třeba připomenout, že Jágr tak trochu vkročil do jámy lvové, neboť boj o Sazku ještě zdaleka neskončil. Její bývalý šéf Aleš Hušák podal odvolání proti vyhlášení konkurzu a čeká na výsledek. Do ředitelského křesla by se rád vrátil.

Sázející se ke společnosti pomalu vrací, ale ani v této oblasti ještě nemá vyhráno. Konkurenční Fortuna se totiž připravuje na spuštění vlastní loterijní sítě, která by mohla od sázky odlákat nejednoho příznivce.

Související:

Financial Times píše o Sazce. Investoři, bděte

Foto: Ondřej Leinert

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…