České aerolinie rozšiřují spojení se Švédskem, od letní sezóny 2017 zahájí provoz na nové lince mezi Prahou a Malmö

24.12.2016 10:21

České aerolinie rozšiřují letový řád o novou pravidelnou linku mezi Prahou a Malmö. Provoz na ní zahájí 28. března 2017. Společnost v příští letní sezóně přidá nové lety také na linkách do Stockholmu, na které nabídne denní spojení, a do Göteborgu, kam zamíří letadla ČSA až dvakrát denně.

České aerolinie rozšiřují spojení se Švédskem, od letní sezóny 2017 zahájí provoz na nové lince mezi Prahou a Malmö
Foto: ČSA
Popisek: ČSA

Malmö je po Stockholmu, Göteborgu, Linköpingu a Växjö pátá destinace ve Švédsku, do které budou ČSA z Prahy vypravovat pravidelné spoje. Provoz na lince mezi Prahou a Malmö je plánován celoročně, České aerolinie jej zahájí 28. března 2017. Spoje do Malmö budou ČSA z Prahy vypravovat čtyřikrát týdně, v úterý, středu, čtvrtek a sobotu. Společnost na linku nasadí turbovrtulová letadla ATR 72 s kapacitou 70 cestujících. Let do Malmö potrvá zhruba půldruhé hodiny.

Linka z Malmö navazuje na řadu dalších spojů vypravovaných ČSA z Prahy, například do Bejrútu, Moskvy, Skopje, Soulu a dalších.

Ceny jednosměrných letenek do Malmö začínají od 1970 Kč, zpátečních od 3382 Kč včetně letištních poplatků. Prodej letenek na novou linku mezi Prahou a Malmö zahájí ČSA v během dnešního dne v celé distribuční síti, tj. na webových stránkách společnosti na csa.cz a czechairlines.com, v prodejních kancelářích, prostřednictvím cestovních kanceláří a on-line prodejců.

Nové spoje přidají ČSA v letní sezóně 2017 také na lince do Stockholmu, na které nabídnou zákazníkům denní spojení. Do Göteborgu budou České aerolinie v příští letní sezóně vypravovat až dva lety denně, jeden přímý a jeden s mezipřistáním v Hamburku.

V letní sezóně 2017 zahájí ČSA provoz do pěti nových destinací: do Aarhusu, Keflavíku Lisabonu, Malmö a Verony. Celkem budou ČSA v letní sezóně 2017 provozovat pravidelné spoje do 50 destinací v 25 zemích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec