Kariéra PLUS se Skupinou ČEZ

10.03.2014 15:59

Kariéra PLUS veletrh pracovních příležitostí se letos uskuteční 11. března na půdě Vysoké školy báňské – technické univerzity Ostrava. Skupina ČEZ bude zase u toho, jako aktivní účastník a opět jako hlavní partner akce.

Kariéra PLUS se Skupinou ČEZ
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Kariéra Plus je největší veletrh pracovních nabídek v Moravskoslezském kraji. Je to užitečný projekt pro studenty, absolventy, vědecké pracovníky i firmy z celé České republiky. O prospěšnosti akce hovoří i každoroční účast okolo stovky společností a několika tisíc návštěvníků. Letos organizátoři očekávají až 5 000 zájemců o práci, brigádu či jinou formu spolupráce. Studenti si zde mohou domluvit téma své bakalářské nebo diplomové práce. Firmy a vědečtí pracovníci pak mají možnost navázat oboustranně prospěšnou spolupráci na nejrůznějších projektech.

„Na zdejší veletrh jezdíme pravidelně,“ říká Pavel Puff manažer útvaru strategický nábor Skupiny ČEZ a vysvětluje: „ Potřeba technicky vzdělaných lidí je v naší společnosti veliká, jen loni jsme zaměstnali skoro 400 vysokoškoláků včetně absolventů bez praxe. Proto jsme také partnerem řady středních a vysokých škol, VŠB-TU je samozřejmě mezi nimi.“

Skupina ČEZ buduje síť partnerských škol za účelem navázání úzké spolupráce se studenty technických oborů a zvýšení atraktivity předmětů souvisejících s oblastí energetiky. Mezi partnerské školy patří nejen 13 fakult technických vysokých škol, ale také 50 středních škol s technickým zaměřením a vybraná gymnázia.


http://www.kdejinde.cz/cs/spolupracujici-skoly.html

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

20:48 Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

Ministerstvo spravedlnosti dnem 30. dubna 2024 vyhlašuje veřejné konzultace k přípravě nového Akčníh…