Královéhradecký kraj: KACPU v Hradci Králové bude registrovat tři dny v týdnu

10.07.2022 7:37 | Tisková zpráva

Krajské asistenční centrum pomoci Ukrajině (KACPU) v Hradci Králové bude od 11. července v provozu pouze tři dny v týdnu. Nově bude centrum pro uprchlíky otevřeno v pondělí, ve středu a v pátek od 8 do 15 hodin. Mimo tuto dobu bude centrum držet pohotovost.

Královéhradecký kraj: KACPU v Hradci Králové bude registrovat tři dny v týdnu
Foto: Královéhradecký kraj
Popisek: Královéhradecký kraj, logo.

Provozní hodiny KACPU jsou upravovány na základě jeho vytíženosti, která postupně klesá. Od následujícího týdne proto bude registrovat pouze v pondělí, ve středu a v pátek od 8:00 do 15:00.

KACPU v Hradci Králové se nadále nachází v krajské administrativní budově Na Okrouhlíku. Rozprostírá se ve dvou podlažích, kdy u vstupu vedle recepce je čekárna a místo pro vyřízení žádosti o ubytování, v prvním nadzemním podlaží probíhá veškerá administrativní část registrace.

Krajské centrum v Hradci Králové zahájilo provoz v březnu a za čtyři měsíce provozu odbavilo přes 17 tisíc ukrajinských uprchlíků. Za červen jím prošlo 1307 osob, v průměru zhruba 330 osob týdně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Společnost Elektrárna Dukovany II obdržela doplněné nabídky od uchazečů na dostavbu

16:46 ČEZ: Společnost Elektrárna Dukovany II obdržela doplněné nabídky od uchazečů na dostavbu

Společnost Elektrárna Dukovany II (EDU II), stoprocentní dceřiná společnost ČEZ, obdržela doplněné n…