Neděle v OC Letňany: Děti tančí pod vedením mistrů, maminky odpočívají

10.06.2019 16:29

OC Letňany se vydalo cestou podpory volnočasových aktivit. V období od 5. května do 23.června se v komunitním centru naproti hypermarketu Tesco konají Tanečky pro děti, speciální kurzy pro nejmenší. Děti ve věku od 3 let si zde mohou osvojit základy společenských tanců a pohybové průpravy pod vedením profesionálů z tanečního klubu TK DanceTime každou neděli od 10:30 do 12:30.

Neděle v OC Letňany: Děti tančí pod vedením mistrů, maminky odpočívají
Foto: OC Letňany
Popisek: Děti z tanečního kurzu v OC Letňany

„Je to vlastně projekt dva v jednom: zatímco děti se zabaví a naučí se jednoduché taneční choreografie, maminkám se otevírá jedinečná příležitost oddechnout si či vyřešit na konci týdne nákupy. Tím, že Tesco Letňany poskytlo prostor pro pravidelné konání těchto dětských kurzů, maminky nemusí řešit, jak skloubit čas potřebný k doprovodu dětí na kroužky a ušetřené minuty mohou rovnou využít pro sebe. OC Letňany tanečky velmi podporuje a pro pilné děti jsou nejen připravené medaile, ale také vouchery, díky kterým budou mít děti celý kurz zdarma,“ řekl Vítězslav Rázek, šéf tanečního klubu TK DanceTime.

„V návaznosti na loňskou rekonstrukci chceme posunout obchodní centrum blíž k místní komunitě, a proto jsme se rozhodli pro spolupráci s tanečním klubem TK DanceTime. Věřím, že díky atraktivní nabídce pohybových aktivit k nám lidé začnou chodit i z jiných důvodů než kvůli nákupu a že oslovíme i návštěvníky, kteří k nám běžně nezavítají,“ řekl ředitel OC Letňany Pavel Klimeš.

Tanečky pro děti si hned v prvním měsíci získaly velkou popularitu – udělaly radost desítkám dětí i rodičů. Spolupráce OC Letňany s TK DanceTime tím však zdaleka nekončí. Každou první sobotu v měsíci se mohou návštěvníci těšit na atraktivní piknikovou zónu doplněnou o otevřenou tančírnu pro veřejnost. Od září jsou naplánovány taneční kurzy pro seniory s názvem Tancem proti stárnutí. V plánu jsou dále přednášky a taneční cvičení. V září chce klub překvapit návštěvníky obchodního centra taneční soutěží pro nejmenší.

Taneční klub TK DanceTime vedou mistři ČR Vítězslav Rázek a Kristýna Mücková. Působí v Praze 9 a Praze 2. Kurzy otevírá pro úplné začátečníky i pokročilé páry. Věnuje se nejmladším ročníkům, mládeži, dospělým a seniorům. Mezi nejúspěšnější žáky patří druzí vicemistři ČR a reprezentanti ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …