Nemocnice České Budějovice: Nové video přináší praktické rady pro dokončení rezervace očkování

16.03.2021 17:05

V Jihočeském kraji je v provozu sedm očkovacích center. Nemocnice České Budějovice, a. s., připravila na základě poznatků z provozu instruktážní video, které napomůže úspěšnému dokončení rezervace termínu očkování.

Nemocnice České Budějovice: Nové video přináší praktické rady pro dokončení rezervace očkování
Foto: mane.cz
Popisek: nemocnice České Budějovice

„Do našeho Očka přichází senioři, kteří nemají dokončený proces rezervace termínu. K tomuto dochází tak, že během rezervace termínu na mobilním telefonu klient nedojde až na samotný konec stránky. Centrální rezervační systém není na mobilních telefonech zcela přehledný. Tvoříte-li rezervaci na počítači, je vše přehlednější a k chybám tak často nedochází. V mobilním telefonu musíte ovšem několikrát rolovat a až po kliknutí na políčko REZERVOVAT je akce úspěšně dokončena. Lidé však bez provedení tohoto kroku předčasně aplikaci opouštějí v přesvědčení, že postup dokončili, “ uvádí generální ředitel Nemocnice České Budějovice, a.s. MUDr. Ing. Michal Šnorek, Ph.D.

„Počet očkovaných je řízen vždy dle množství dodaných vakcín. Prosíme tedy zájemce o očkování, aby nechodili do Oček bez vytvořené rezervace. Rovněž není nutné, aby chodili s časovým předstihem. Vyhnou se tak zbytečnému čekání, “apeluje generální ředitel Michal Šnorek.

Instruktážní video ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…