Poděkování hasičů pracovníky ÚZSVM v Semilech potěšilo

13.09.2022 22:54 | Tisková zpráva

Zaměstnance pracoviště ÚZSVM v Semilech potěšilo poděkování HZS Libereckého kraje s fotodokumentací z akce hasičů, při které byla využita čtyřpodlažní budova ÚZSVM.

Poděkování hasičů pracovníky ÚZSVM v Semilech potěšilo
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

Velitel semilské hasičské stanice poděkoval za spolupráci při přípravě ukázky lezecké skupiny hasičů v rámci uspořádaného Dne integrovaného záchranného systému. Akce pro veřejnost, na které byly představeny ukázky záchranných akcí, se konala v blízkosti sídla ÚZSVM v centru Semil.

Na přípravě programu se podíleli vedle hasičů i policisté, zdravotnická záchranná služba, horská služba, Střední škola Semily s maturitním oborem Požární ochrana a řada dalších subjektů. Zaměstnanci ÚZSVM přispěli svým dílem a vytvořili podmínky pro předvedení velmi atraktivní ukázky transportu zraněné osoby ze střechy budovy.

Součinnost mezi ÚZSVM a hasiči funguje dlouhodobě ke spokojenosti obou stran. Na základě memoranda o spolupráci se v posledních letech podařilo zrealizovat celou řadu prospěšných akcí, které šetří finanční prostředky. Zejména šlo o kácení či prořez stromů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…