Radegast hledá fanoušky, které je skutečně slyšet

15.03.2014 18:49

Překoná někdo 119,3 decibelů?

Radegast hledá fanoušky, které je skutečně slyšet
Foto: Hans Štembera
Popisek: Barmanka

Jako startující letadlo. Tak loni fandili hokejoví příznivci Vítkovic, kteří byli těmi nejhlasitějšími. Jejich 119,3 decibelů je pořádnou výzvou pro příznivce účastníků play off nejvyšší hokejové soutěže. I letos vyšle Radegast, oficiální pivo hokejové extraligy, komisaře s profesionálním hlukoměrem na všech 8 stadionů, na nichž se uskuteční čtvrtfinálové zápasy. Fan kluby se mohou těšit na pořádnou pivní odměnu. Radegast totiž vynásobí nejvyšší naměřenou hodnotu deseti a přesně tolik hořkých piv dodá nejhlasitějším fanouškům.

„Díky fanouškům má play off tu správnou atmosféru nabitou emocemi. Měření hlasitosti nám ukáže, který klub má doma to nejbouřlivější prostředí,“ řekl marketingový manažer Radegastu Karel Kraus.

Pravidla jsou pro všechny kluby stejná. Měřit se bude vždy na jednom domácím zápase čtvrtfinále. Komisař bude stát během celého zápasu co nejblíže domácí střídačky, aby naměřená hodnota odpovídala tomu, co slyší hráči. Jak napovídají loňské výsledky, fanoušci ve velkých arénách určitě nejsou v nevýhodě. Vítkovičtí příznivci loni v zaplněné ČEZ Aréně vytvořili zatím platný rekord 119,3 decibelů. Nejhlasitější fanoušci play off, které určí měření během čtvrtfinále, získají pivní odměnu v podobě piv v počtu naměřené hodnoty vynásobené deseti.

Letošní novinkou bude měření v průběhu finálové série. To vysvětluje Karel Kraus: „Rozhodli jsme se změřit hlasitost i během celého finále. Bude zajímavé sledovat, zda s rostoucím napětím poroste i výkon fanoušků. Uvidíme tak nejen souboj na ledě, ale i v hledišti.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 121 017

10:04 ČEZ číslo týdne: 121 017

121 017 zákazníků po celé ČR má rychlý internet od ČEZ.