ZP MV ČR: Máte doma dítě s astmatem? Nabízíme poslední volná místa na LOP

08.03.2018 8:07

ste klienty ZP 211 a máte doma dítě, které trpí chronickým onemocněním dýchacích cest? Pak ho můžete přihlásit na 14denní léčebně-ozdravný pobyt (LOP) ve Vysokých Tatrách. Nabízíme poslední volná místa. Možnost podat přihlášku máte do konce března, tedy do 31. 3. 2018.

ZP MV ČR: Máte doma dítě s astmatem? Nabízíme poslední volná místa na LOP
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

Pobyty jsou koncipovány pro 400 dětí ve věku od 4 do 14 let, přičemž pobyty pro malé děti do 7 let jsou plánovány s doprovodem jednoho z rodičů. „Jde o léty ověřenou a klienty velmi žádanou tradici, která dětem pomáhá výrazně zmírnit projevy jejich nemoci,“ říká k tomu tisková mluvčí ZP 211 Hana Kadečková.

Její slova potvrzují i odborníci. Podle nich hory svědčí astmatikům i alergikům více než pobyt v nížině. Čistý horský vzduch bez alergenů a pylu umožňuje lépe dýchat a pomáhá tak zvyšovat odolnost proti infekcím dýchacích cest. Tato odolnost přetrvává i po návratu domů. Mnoho astmatiků vypozorovalo, že v horách potřebuje méně úlevových léků.

Od roku 2014 už ZP 211 přispělo na léčebně-ozdravné pobyty téměř 24 milionů korun a pomohlo tak zlepšit zdravotní stav celkem 1400 svým klientům. Více informací o možnosti přihlášení na LOP najdete ZDE.

ZP 211 myslí na vaše zdraví!

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…