Zoo Ostrava na podzim

20.11.2021 21:21 | Tisková zpráva

Kdo by nevěděl, jak strávit zítřejší sváteční den, je srdečně zván do ostravské zoologické zahrady a botanického parku. Areál je otevřen od 9 do 16 hodin, pokladny a pavilony do 15 hodin. V tomto období si můžete návštěvu zoo užít za zlevněné mimosezónní vstupné. Dospělí návštěvníci zaplatí 80 Kč, děti od 3 do 15 let, studenti do 26 let, ZTP a ZTP/P starší 15 let a senioři nad 60 let zaplatí 50 Kč. Za pěkného počasí bude o víkendech a svátcích v provozu ještě i zoovláček. Unavení návštěvníci se jím mohou nechat vyvézt ze spodní části zahrady k východu.

Zoo Ostrava na podzim
Foto: zoo-ostrava.cz
Popisek: ZOO Ostrava - logo

Některá teplomilná zvířata již byla přestěhována do zázemí, ale většina je k vidění v expoziční části zoo, mnohé chladnomilnější druhy spíše než třeba v parném létě, například pandy červené. Kromě chovného páru se ve výběhu stále častěji zdržují i dvě odrůstající mláďata. Ve voliérách s hustější výsadbou keřů, které postupně ztrácejí listí, teď o to více vyniknou jejich ptačí obyvatelé v celé své kráse a majestátnosti, třeba kondoři nebo supi.

Přejeme Vám příjemnou prohlídku a děkujeme, že Zoo Ostrava navštěvujete. Tři koruny z každého Vašeho vstupu pomáhají zachraňovat ohrožené druhy v různých částech světa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…