Frýdlant přivítá dvě stovky zdravotníků

20.05.2014 15:00

Frýdlant přivítá dvě stovky zdravotníků
Foto:
Popisek:

Frýdlant 20. května 2014: Na 250 pracovníků ve zdravotnictví přijede do Frýdlantu. Všeobecné sestry, porodní asistentky, laborantky, pracovníci rentgenů a rehabilitací a dalších nelékařských profesí se 21. května zúčastní VII. Frýdlantského ošetřovatelského dne.

Pořádající Nemocnice Frýdlant ve spolupráci s městem Frýdlant očekávají účast zdravotníků z nemocnic, sociálních zařízení a sester odborných i praktických lékařů jak z Libereckého tak i Ústeckého kraje.

„V nemocnici důsledně dbáme na kvalitu poskytované ošetřovatelské péče a v této souvislosti pravidelně školíme a vzděláváme jak naše zdravotníky, tak zájemce z ostatních zařízení v severočeském region. Vždy klademe důraz na ochotu, vlídnost, ale i diskrétnost a vytváření přátelského prostředí,“ uvádí hlavní sestra Regina Malá.

Nemocnice Frýdlant, spol. s r. o. je jediný poskytovatel akutní lůžkové péče ve Frýdlantském výběžku. Disponuje 126 lůžky na odděleních interny, chirurgie, jednodenní gynekologie, oddělením následné péče včetně lůžek dlouhodobé intenzivní ošetřovatelské péče a sociálních lůžek, dále oddělením ARO, klinickou biochemií a hematologií, radiodiagnostikou, rehabilitací s elektroléčbou a širokým spektrem ambulantních služeb. S 220 pracovníky patří k největším zaměstnavatelům Frýdlantska. Od loňského roku je nemocnice součástí silné skupiny EUROCLINICUM a.s., která vlastní a provozuje zdravotnická zařízení, nemocnice, polikliniky, lékárny a laboratoře po celé České republice

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…