Relaxační rituály pro krásu a omlazení

24.02.2014 7:41

Relaxační rituály pro krásu, omlazení a dobití energie...

Relaxační rituály pro krásu a omlazení
Foto:
Popisek:

Královna Kleopatra bedlivě střežila své tajemství krásy. Nyní je toto tajemství odhaleno v celotělové proceduře zvané Rituál egyptských královen, kde se používají 100% přírodní produkty ze španělské Katalánie ,bylinné oleje, výtažky z vzácných dřevin.

Veškeré suroviny na výrobu olejů, mastí, sér a dalších produktů se sbírá podle starých osvědčených metod, jak stanoví astrologický kalendář. Všechny produkty jsou určené pro naprostou relaxaci a detoxikaci těla, uvolnění a harmonizaci mysli.

Rituál Egyptských královen
Jedná se o 2,5 hodinovou proceduru, kde je tělo hýčkáno 100% přírodními přípravky, luxusně vonícími séry, oleji a krémy. Smyslný rituál pro jedinečnou krásu a zdraví s parfemací myrhy a kadidla projasní pleť.

Omlazení obličeje je započato dokonalým odlíčením a očistou pleti. Dále následuje precizní peeling a uklidňující detoxikační a mineralizující maska. Následuje ošetření těla peelingem s mořskou solí z Mrtvého moře a potřebnými oleji. Tímto se prokrví celé tělo, které krásně bude reagovat na následující fáze ošetření. Bahenní zábal pomůže odvést přebytečně zadržovanou vodu z těla a během působení zábalu se započne s masáží obličeje, která krásně pomůže vyhladit mikrovrásky a napne pokožku. Speciání oleje vyživí pleť společně s konečnouá liftingovou a hydratační maskou a jemné se ošetří oční okolí. Energetizující masáž celého těla a speciální masáž rukou se celý Rituál zakončí.

A co lze od Rituálu Egyptských královen očekávat?
Omlazení, zpevnění pokožky celého těla, hydratace, detoxikace a smyslový požitek, který každé ženě dodá jedinečné sebevědomí a neuvěřitelný pocit atraktivity.

Rituál Egyptských královen a mnoho dalšího můžete vyzkoušet na www.relaxis.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Pošťák-cizinec řval a odmítal vydat balík. Česká pošta vysvětluje

14:52 Pošťák-cizinec řval a odmítal vydat balík. Česká pošta vysvětluje

Mohou někteří zaměstnanci České pošty doručovat klientům balíky podle toho, jestli se jim chce, nebo…