Sládek vyděsil diváky: Čas je akorát na černoušky v Africe

30.04.2010 21:31

Předseda bývalých republikánů, nynější strany SPR-RSČ, označil za hlavní důvod naprostého propadu své partaje „informační blokádu“ kolem jeho osoby, za kterou stojí česká média.

Sládek vyděsil diváky: Čas je akorát na černoušky v Africe

Miroslav Sládek prohlásil, že jeho Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa má naprosto dokonalý program již od svého vzniku, a proto není třeba ho měnit. Nezájem voličů je prý způsoben záměrnou cenzurou ze strany všech žurnalistů. „Ať dělám, co dělám, je kolem mě hrobové ticho," vysvětlil Sládek.

S DSSS nikdy

Zároveň na přímý dotaz jednoho z diváků ostře odmítl spolupráci s Dělnickou stranou sociální spravedlnosti Tomáše Vandase. Oba politici dříve spolupracovali, ovšem rozešli se ve zlém.

Předseda republikánů si myslí, že současná ekonomická krize opět učiní již téměř neaktivní partaj v očích voličů atraktivní a její exponenti se dostanou do sněmovny. Napomoci by tomu měl radikální program, obsahující body jako vyhoštění nelegálně zaměstnaných cizinců či zvyšování důchodů. SPR-RSČ si ovšem od letošních parlamentních voleb mnoho neslibuje, dle slov předsedy se partaj hodlá orientovat hlavně na komunální volby, kde „chce začít odspodu".

Pozor na kanály

Sládek také k příležitosti oblíbeného pálení čarodějnic prozradil, že je velice pověrčivý, za žádnou cenu by prý nešlápl na kanál, a když mu projde černá kočka přes cestu, raději zastaví.

Předseda strany zopakoval svá známá prohlášení týkající se trestní odpovědnosti Rómů od věku deseti let či trestní odpovědnosti rodičů za mladistvé delikventy. Během pořadu také vysvětloval své působení na cenzorském Úřadu pro tisk a informace, zde prý jen zařizoval tiskové konference a sháněl občerstvení.

Více peněz důchodcům, méně času na černoušky

Péči ve stáří si republikáni představují daleko štědřejší, než jaká je nyní, chtějí snížit věk nutný pro odchod do důchodu a v případě zvolení plánují pravidelně zvyšovat důchody. K této problematice ještě doplnil, že ve školách chybí výchova k úctě ve stáří, provokativně poznamenal, že je „čas akorát na černoušky v Africe".

V závěru debaty Miroslav Sládek několikrát vyzdvihl bratry Mašíny, pro upřesnění vyjádřil líto nad tím, že tito dva nedávno vyznamenaní bojovníci proti komunismu nepostříleli komunistů více. „Měli bychom se o dost lépe," uzavřel.

Více:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jac

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…