Do války Tomáše Kluse proti Babišovi vstoupil další známý herec a zpěvák. Tímto dopisem

29.07.2018 15:25

Tomáš Klus v rozhovoru pro DVTV prohlásil, že si chce zachovat tvář a když na jedné straně kritizuje Andreje Babiše (ANO), tak nemůže na straně druhé brát peníze od Agrofertu, který je momentálně odložen v premiérově svěřenském fondu. Herce a hudebníka Jiřího Macháčka Klusovo prohlášení zaujalo natolik, že se rozhodl postavit se Klusovi po bok a také Babiše bojkotovat.

Do války Tomáše Kluse proti Babišovi vstoupil další známý herec a zpěvák. Tímto dopisem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kolik má zas promile, vožrala Kalousek? Zloděj, zlodějská...

Zpěvák Tomáš Klus před pár dny oznámil, že bude bojkotovat premiéra Andreje Babiše (ANO) na všech myslitelných frontách. Nechce totiž žít jako pokrytec, který na jedné straně Babiše kritizuje, ale na druhé straně bere peníze za účast na akcích, které sponzoruje Babišův Agrofert. Agrofert je sice momentálně odložen v premiérově svěřenském fondu, ale najdou se lidé, kteří tvrdí, že Babiš stále v Agrofertu uplatňuje svůj vliv.

Zdá se, že ve svém bojkotu Babiše Klus nebude sám. Po bok se mu postavil Jiří Macháček, český herec, zpěvák, písňový textař a moderátor známý např. z filmu Samotáři. Macháček napsal Klusovi otevřený dopis, který zahájil slovy „Ahoj milej Kluse!“. Posléze na sebe „práskl“, že vystoupil na nedávném festivalu Colours of Ostrava a najednou zjistil, že jedním ze sponzorů této akce je také Agrofert.

„A teď já si představuju, že se my dva spolu potkáme a já Ti najednou nebudu moct říct, že se za něj stydím. A přitom je to pravda. Takže jsem se rozhod, že Tě v tom bojkotu samotnýho nenechám a jdu do toho s Tebou. Máš pravdu, nejde to dohromady – stydět se za člověka a při tom vystupovat v jeho médiích, nebo někde, kde si vzali jeho prachy,“ napsal Macháček Klusovi v otevřeném dopise.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Další problém v Německu. Málo peněz zdravotnicím. Tak si to nenechaly líbit

13:31 Další problém v Německu. Málo peněz zdravotnicím. Tak si to nenechaly líbit

Sociální situace je v Německu čím dál více napjatější. Protesty se začínají objevovat už i v malých …