Dodavatel registru vozidel: Problémy má ministerstvo, ne my

25.07.2012 17:00

Společnost ATS- Telcom je zodpovědná za fungování nového registru vozidel. Ten od svého zavedení před čtrnácti dny neustále kolabuje. Firma však doposud jakékoliv vlastní pochybení odmítá.

Dodavatel registru vozidel: Problémy má ministerstvo, ne my
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Dobeš

„Já říkám, že problémy, které vidíme, jsou problémy ve výkonu agendy centrálního registru vozidel, nikoliv v aplikaci. Zároveň taky tvrdím, že tyto problémy jsou plně v gesci ministerstva dopravy,“ namítá Martin Tůma, obchodní ředitel společnosti ATS- Telcom, podle Českého rozhlasu. Společnost se však podle něj přesto snaží ve spolupráci s ministerstvem dopravy problémy řešit.

„Do dnešního dne nemám jediný oficiální dokument od ministerstva dopravy, který by mi jasně specifikoval, v čem jsme my něco nedodrželi,“ dodává. Společnost má prý jasně určenou odpovědnost a bude-li jí prokázáno pochybení, nebude se zříkat odpovědnosti. „Vypořádáme to standardně tak, jak se to standardně udělat má,“ ujistil Tůma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

14:04 „Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

O průzkumech veřejného mínění, ale i o ministryni obrany Janě Černochové (ODS) mluvili v pořadu Podt…