Doktor Macek peprně k akci Kalouskova cisterna

28.05.2013 12:34

Doktor Macek prý již dlouhou dobu pozoruje zvláštní prezentaci jistých skupin podnikatelů a politiků v našich médiích. Ta obvykle nemají ani pro jednu ze jmenovaných skupin dobrého slova, výjimky však pravidelně činí u těch, kteří pocházejí ze zemí na východ od našich hranic a vydávají se za politické uprchlíky.

Doktor Macek peprně k akci Kalouskova cisterna
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

„Politikové a podnikatelé na východ od naší vlasti jsou vždy nevinní beránci, kteří nikdy nic neprovedli a jsou obviňováni, obžalováváni a souzeni jen a jedině z politických důvodů,“ všímá si Macek. Netýká se to bohužel jen médií, ale i politiků, takže pak dochází k absurdním situacím, naposledy zhmotněných do zaclánějící cisterny na pražském letišti.

„Co si mám myslet o vládě, jejíž jeden člen vydá žadatele o azyl a druhý nařídí zablokovat letadlo, které jej má na palubě, letištní cisternou,“ ptá se nechápavě Macek. Naráží tím na fakt, že ve zmíněném případě ruského podnikatele Torubarova ministr spravedlnosti Blažek rozhodl o jeho vydání ke stíhání do Ruska a jeho kabinetní kolega Kalousek následně postavil do pozoru personál pražského letiště a snažil se zabránit odletu letadla s již vydaným podnikatelem.

Vrcholným kouskem byla právě letištní cisterna, která coby zátaras po dvě hodiny znemožňovala letadlu ruského Aeroflotu odletět.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…