Firma Pavla Buráně trhla rekord. Za minulý rok prodala více než čtyři tisíce aut. Potvrdila, že je moravským lídrem

12.04.2024 9:25 | Komerční článek

Největší prodejce osobních a užitkových vozů na Moravě, skupina AUTO UH, ohlásila skvělé výsledky za uplynulý rok 2023. S celkovým obratem dosahujícím 4,8 miliardy korun a prodejem 4 300 automobilů se skupina podnikatele Pavla Buráně stala jedním z klíčových hráčů na trhu automobilů v České republice.

Firma Pavla Buráně trhla rekord. Za minulý rok prodala více než čtyři tisíce aut. Potvrdila, že je moravským lídrem
Foto: Pavel Buráň
Popisek: Podnikatel Pavel Buráň

Společnost AUTO UH, která má hlavní zázemí v moderním a několikrát oceněném areálu na okraji hlavního města Slovácka, v Uherském Hradišti, se již několik let může pochlubit širokým sortimentem vozidel od více než 15 světových značek, a to včetně autorizovaného servisního zázemí. Svým zákazníkům z řad firem i domácností nabízí od luxusních modelů až po vozidla dostupná pro širokou veřejnost, ale především, v hlavní roli je vždy plná spokojenost každého zákazníka.
 

Anketa

Kdo byl vaším favoritem ve druhém kole slovenských prezidentských voleb?

hlasovalo: 17507 lidí
„Mám velkou radost z obchodního úspěchu naší skupiny AUTO UH, kterého jsme dosáhli v roce 2023. Tyto obraty jsme jako firma plánovali, takže vlastně se dá říct, že to pro nás zase tak velké překvapení nebylo. Je to pro nás všechny potvrzení, že naše snaha o poskytování špičkových služeb, které souvisejí s prodejem a hlavně následným servisem kvalitních a oblíbených vozidel mnoha různorodých značek se vyplácí. Jsme hrdí na to, že jsme potvrdili naši roli největšího prodejce osobních a užitkových vozů na Moravě a budeme dál pracovat na tom, abychom zůstali lídrem v našem oboru. V minulém roce jsme investovali do rozšíření a vybavení našich servisních kapacit, začlenili jsme do naší skupiny společnost Auto Jih 2000 z Hodonína, čímž jsme se rozšířili o značky Renault a Dacia,“ uvedl Pavel Buráň, majitel skupiny AUTO UH, který zároveň prozradil, že na loňské úspěchy firma navazuje i letos. V dubnu letošního roku totiž dokončila akvizici společnosti Truck Servis Zlín, která je autorizovaným servisním dealerem značky MAN. 
 
Společnost AUTO UH se v průběhu posledních let etablovala jako důvěryhodný partner pro zákazníky, kteří hledají širokou nabídku vozidel a komplexní servis. I proto Pavel Buráň často zdůrazňuje, že spokojenost zákazníka je pro skupinu AUTO UH prioritou číslo jedna.
 
„Naší hlavní prioritou je neustále zlepšovat naše služby a poskytovat zákazníkům nejlepší možné řešení jejich potřeb. Chceme, aby se k nám zákazníci vraceli spokojeni. I proto rozšiřujeme počet značek a s tím spojených servisních míst, které v našem domovském regionu chceme zastupovat. Zákazník si tak pod jednou skupinou může vybrat auto, které přesně bude odrážet jeho představy a možnosti. Navíc vždy se snažím motivovat celý tým našich zaměstnanců, kterých je již více než 600, tak, abychom byli připraveni splnit veškeré potřeby a přání našich zákazníků a zajistit, aby jejich zkušenost s námi byla maximálně pozitivní. Spokojený zákazník – ten je pro naši firmu tou největší reklamou,“ dodal Pavel Buráň.
 
Skupina AUTO UH se zaměřuje nejen na prodej vozidel, ale také na budování dlouhodobých vztahů se zákazníky a poskytování komplexních servisních služeb. Jejich cílem je nadále posilovat svou pozici na trhu a přinášet inovativní řešení, která souvisí s prodejem osobních a užitkových vozidel, které v poslední době doplnily také motocykly, čtyřkolky a teď například i servis nákladních aut.
 
Navíc skupina AUTO UH myslí i na ekologii, která se propisuje mimo jiné například v energeticky vysoce soběstačných areálech firmy. Kromě toho společnost AUTO UH nezapomíná ani na kulturu, pořádá oblíbený rodinný festival AUTO UH FEST, kromě toho je partnerem řady významných akcí či organizací v oblasti kultury, sportu či zdravotnictví.
 
 
 
 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Komerční článek

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …