Fischerová o manželovi: Jediný, kdo měl nějaký program. Dluhů se nebojí

30.03.2013 22:21

Neúspěšný kandidát na prezidenta Jan Fischer má dluhy a je bez práce. Jak dostojí svým finančním závazkům a má už nějakou pracovní nabídku? Jak vnímá předvolební kampaň? O tom pro magazín Víkend DNES promluvila jeho manželka Dana Fisherová.

Fischerová o manželovi: Jediný, kdo měl nějaký program. Dluhů se nebojí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Fischer

Janu Fischerovi se stále nepodařilo splatit své dluhy. Ty způsobilo především rozhodnutí sponzora Tomáše Chrenka, který po neúspěchu odmítl vyplatit dohodnutou částku. Dana Fischerová ale situaci nevidí nikterak dramaticky. „Když nad tím přemýšlím, manžel je dnes soukromá osoba, která nedluží státu ani korunu. A upřímně, v byznysu se málokdy platí faktury načas, je to záležitost mezi věřiteli a mým mužem.“ Věří, že do půli dubna vše splatí.

Manželovy kandidatury nelitujeme

Jako velkou chybu hodnotí rozhodnutí svého manžela jít do televizního duelu v TV Prima. Neměli prý přistoupit na hru, že do druhého kola postoupí právě dvojice Zeman-Fischer. „Honza se jich podle mě neměl účastnit. Tam totiž simulovali finále, druhé kolo, kdyby se do něj dostali Jan Fisher a Miloš Zeman, a přitom do cíle bylo ještě daleko. To byla naše obrovská chyba, že jsme do toho šli,“ říká.

Velké ztráty představovala Fisherova výpověď v londýnské bance. Rodina prý neměla připraven žádný záložní plán pro případ neúspěchu. A tak se hned po volbách rozhodli odjet do Ameriky. Rozhodně však rozhodnutí manžela kandidovat Fischerová nelituje. „Jsem přesvědčená, že Honza je ten, kdo mohl přinést do české politiky slušné chování, porozumění a klid. A naslouchání jeden druhému, které není. Ale asi o to není ve společnosti zájem,“ dodává. Budoucnosti se nicméně neobává. Manžel už prý dostal několik zajímavých nabídek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

19:45 „Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

Láska je jako mír, musíme za ni bojovat, prohlásil slovenský premiér Robert Fico (Směr) na bratislav…