Islámský původ Obamy, uprchlíci v Evropě a puč v Turecku. Klára Samková má jasno

20.07.2016 15:41

„Co se děje v Turecku? To, co nás čeká v Evropě,“ napsala si dnes ráno na svůj facebookový profil advokátka Klára Samková. A následovala její ostrá slova například proti prezidentu USA Baracku Obamovi.

Islámský původ Obamy, uprchlíci v Evropě a puč v Turecku. Klára Samková má jasno
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Klára Samková

„Obama v posledních měsících své vlády, věren svému islámskému původu, pomohl soukmenovcům do Evropy a nastrčil to, jak jinak, přes Německo,“ podotýká Samková. A právě otázky související s Barackem Obamou je důležité si podle ní odpovědět, abychom pochopili vývoj v Turecku. 

„Kdo asi platil za Obamovo vzdělání a volební kampaně? Obama se několikrát písemně i ústně velmi rozhodně vyjádřil o své loajalitě k předkům z otcovy strany a o nechuti a studu za rasu své matky. Názory jeho manželky jsou též známé a o vlivu výchovy islámským otčímem v mládí je také těžko pochybovat. Na čí straně asi bude stát? Na křesťanské?“ ptá se Samková. Zároveň konstatuje, že své islámské přátele Obama dosadil do několika zásadních pozic s přístupem k tajným informacím o cizích politicích.

„Užitečnost politiků je přímo úměrná jejich vydíratelnosti. Angela Merkel je vydíratelná pro svou svazáckou minulost a jistě není sama. Islám byl kdysi definován jako klerofašismus. Je možno předpokládat, že kdyby býval byl v Americe jiný prezident než tento, byl by vývoj v Evropě odlišný. Je tedy pravděpodobné, že Erdogan měl pravdu, když říkal, že puč byl organizován z USA. Pravděpodobně skutečně byl: ovšem ta Erdoganova strana...,“ dodává Samková.

Podle jejího názoru předání zahraniční politiky v tomto stavu velice ztíží, ne-li znemožní, dohodu USA s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. „Což je přesně to, co deklaroval Trump, že udělá. Trump získal právě nyní oficiální nominaci na republikánského kandidáta na prezidenta USA,“ podotkla advokátka. A závěrem řekla: „Až se Evropou budou hnát turecké a islámské hordy, hádejte, kdo nás ‚zachrání‘.“

Klára Samková je ve svých názorech leckdy velmi ostrá. To dokázala i v rozhovoru, který poskytla včera ParlamentnímListům.cz. Zde uvedla, že německá kancléřka Angela Merkelová by se měla kvůli současnému politickému vývoji zásobit inkontinenčním spodním prádlem a dokoupit si imodium. Doporučila také do každé rodiny kulomet a do každé dámské kabelky pistoli. „Je jasné, že tento kabaretní sebepuč je pouhopouhou záminkou pro nastolení vlády politického islámu. Myslím, že můžeme očekávat již otevřené spojenectví s Islámským státem,“ řekla také k současné situaci v Turecku. 

Rozhovor najdete ZDE.

Celý příspěvek Kláry Samkové:

Co se děje v Turecku? To, co nás čeká v Evropě. Obama v posledních měsích své vlády, věren svému islámskému původu, pomohl soukmenovcům do Evropy a nastrčil to, jak jinak, přes Německo. Jestliže chcete porozumět vývoji v Turecku, je nutno si odpovědět tyto otázky: 1. Kdo asi platil za Obamovo vzdělání a volební kampaně? 2. Obama se několikrát písemně i ústně velmi rozhodně vyjádřil o své loajalitě k předkům z otcovy strany a o nechuti a studu za rasu své matky. Názory jeho manželky jsou též známé a o vlivu výchovy islamským otčímem v mládí je také těžko pochybovat. Na čí straně asi bude stát? Na křesťanské? 3. Do několika zásadních pozic s přístupem k tajným informacím o cizích politicích dosadil Obama své islámské přátele. 4. Užitečnost politiků je přímo úměrná jejich vydíratelnosti. Angela Merkel je vydíratelná pro svou svazáckou minulost a jistě není sama. Islám byl kdysi definován jako klerofašismus. Je možno předpokládat, že kdyby býval byl v Americe jiný prezident než tento, byl by vývoj v Evropě odlišný. Je tedy pravděpodobné, že Erdogan měl pravdu, když říkal, že puč byl puč byl organizován z USA. Pravděpodobně skutečně byl: ovšem ta Erdoganova strana... Kromě toho má tento postoj USA ještě dva další neopominutelné aspekty: 1. Předat zahraniční politiku země v tomto stavu velice ztíží, ne-li znemožní, dohodu USA s Putimem. Což je přesně to, co deklaroval Trump, že udělá. Trump získal právě nyní oficiální nominaci na republikánského kandidáta na prezidenta USA. 2. Až se Evropou budou hnát turecké a islámské hordy, hádejte, kdo nás ... "zachrání"... Krásné ranko!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…