JXD po řádění uprchlíka se sekyrou hodně drsně spustil: Vy sluníčkáři, progresivní polomozci z kavárenské neomarxistické levice...

20.07.2016 17:21

K teroristickému útoku sedmnáctiletého afghánského mladíka v Bavorsku se vrací komentátor Jiří X. Doležal. „Sluníčkáři jsou spoluviníky,“ tvrdí.

JXD po řádění uprchlíka se sekyrou hodně drsně spustil: Vy sluníčkáři, progresivní polomozci z kavárenské neomarxistické levice...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří X. Doležal

„Sedmnáctiletý afgánský uprchlík spáchal v Bavorsku – ani ne týden po vraždách v Nice – další islamistický teroristický útok, tentokrát sekerou. My všichni xenofobové a skorofašisté jsme to čekali už dávno. Přiznají sluníčkáři vinu za oběti?“ ptá se úvodem komentáře Jiří X. Doležal. 

Podle Doležala je útok v Bavorsku zásadně odlišný. Už nevraždili totiž evropští muslimové jako v Paříži a Bruselu, ale pokusil se vraždit uprchlík, imigrant. 

„Všichni, kdo mají elementární ponětí o sociologii a psychologii terorismu, věděli, že lavina uprchlíků z islámských zemí, která od loňska zaplavuje Evropu, obsahuje teroristické buňky. Odhady se lišily – od stovek až po mnoho tisíc, což je pořád ve více než milionu přišedších v loňském roce plivnutí do oceánu. Hrstka, která se nedá zpravodajsky nijak ošetřit, protože o většině imigrantů nevíme vůbec nic, ani jak se jmenují,“ pozastavuje se Doležal. Jak uvádí, doklady mají vystavené podle toho, co v Německu řekli úředníkovi. Dodává také, že všichni jsme toto čekali, ale společenská atmosféra a politická korektnost podobné myšlenky z veřejného prostoru vytlačily. „A vystavily jejich nositele odsudkům a šikaně intelektuální proimigrační levice. Nyní se v úplnosti ukázalo, že ti xenofobové a fašisti měli úplnou pravdu. Že s imigrační vlnou přišli teroristé a budou nás zde vraždit,“ říká Doležal.

  • Původní text ZDE

V závěru poprosil všechny sluníčkáře, aby se alespoň přihlásili k podílu své viny. „Přímé zavinění a zodpovědnost nesou Merkelová, Juncker a všechna tahle eurosocialistická věrchuška. Ale metafyzickou vinu – ‚neudělal jsem dost pro to, abych tomu zločinu zabránil, spolu s dalšími jsem metl pachateli cestičku do Evropy k jeho obětem‘ – tu nesou všichni proimigrační aktivisté, sluníčkáři. Nejen ti oficiální, ze zemí, kde nějací uprchlíci jsou, ale i ti čeští, nafoukaní intelektuálové, cool a progresivní polomozci z kavárenské nemarxistické levice, kteří považují ‚xenofobní‘ veřejnost za pokleslou lůzu. Pokus o vraždění v bavorském vlaku ukázal, že ta ‚xenofobní lůza‘ má plnou pravdu,“ uzavřel komentátor.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…