Je to cesta do pekel, hodnotí nové doporučení EU Bobošíková

28.02.2013 22:04

Předsedkyně strany Suverenita Jana Bobošíková varuje českou společnost. Evropská unie totiž podle ní plánuje nové doporučení a to zajistit přednostně práci lidem mladším dvaceti pěti let. Podle Bobošíkové je to ale "cesta do pekel" a další výmysl byrokratů.

Je to cesta do pekel, hodnotí nové doporučení EU Bobošíková
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková

"Tímto opatřením Brusel nejen vráží klín do pracně budované mezigenerační solidarity, ale také vytváří falešná očekávání. Iluzi, že Brusel a ministři jakékoliv vlády vytvoří pracovní místa považujeme za nebezpečnou, veskrze mylnou a dlouhodobě vedoucí do pekel," tvrdí dokonce Bobošíková. Pokud ale bude současná vláda doporučení akceptovat, potvrdí tak podle Bobošíkové svou "zbabělost, neschopnost a slepou víru v socialistické recepty a zásahy zvenčí." Také připomíná několikaleté snažení Evropské unie zaměstnat mladé lidi, které ale dosud nepřineslo své ovoce.

"Dělá to kontinuálně od roku 1996, sype do nejrůznějších programů desítky miliard eur," uvádí Bobošíková. Podle ní se snahou evropských byrokratů vytváří akorát místa, která jsou zbytečná a neproduktivní. Na vině tak podle ní jsou "od reality odtržení byrokraté". A právě byrokracii spolu s vysokými daněmi vidí jako hlavní kámen úrazu. "Nová produktivní pracovní místa vzniknou jedině díky usilovné tvůrčí energii svobodných občanů v podmínkách nízkých daní, pružného trhu práce a minimální administrativní zátěže," má jasno Bobošíková.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…