Migrační krizi schválně rozpoutaly elity, aby změnily složení populace Evropy, zaznělo od Klause

12.11.2018 10:12

Jiří Weigl a jeho kolegové v Institutu Václava Klause již v minulosti přišli s názorem, že migrační krize, eskalující od roku 2015, není důsledkem přirozené touhy Afričanů a Asiatů dostat se do Evropy, ale ani islamisty organizovaná invaze. Ve skutečnosti se prý jedná o plán liberálně levicových západních elit na proměnu evropské společnosti. A pro tento dlouhodobý názor se nyní podle Weigla objevují pádné důkazy.

Migrační krizi schválně rozpoutaly elity, aby změnily složení populace Evropy, zaznělo od Klause
Foto: Vít Hassan
Popisek: Exprezident Václav Klaus na Vítkově při příležitosti výročí vzniku Československa

Podle Weiglova textu je nejzásadnějším důkazem pakt OSN o migraci. „Ukazuje, že masová migrace je pro dnešní západní mainsteam pozitivním a chtěným fenoménem a že má být prostřednictvím mezinárodního práva všestranně podporována, usnadňována a legalizována,“ píše k němu Weigl, vystudovaný arabista.

Anketa

Dostane se při příštích sněmovních volbách ČSSD do Poslanecké sněmovny?

12%
88%
hlasovalo: 5956 lidí

To, co pakt kodifikuje, je tím, co evropské elity, včetně například kancléřky Merkelové, ohledně migrace reálně dělají. „Cílem není ji zastavit, ale usnadnit a legalizovat, k čemuž slouží dokonce její prohlášení za „lidské právo“,“ upozorňuje Weigl.

Další důkaz toho, jaká hra se s veřejností hraje, poskytla Weiglovi Česká televize. Ta v poslední době přináší seriál o českých policistech v Makedonii a jejich nelehké práci. Vůbec přitom nezmíní, že policisté nebrání hranici EU (nebo Schengenského prostoru) před osobami pronikajícími zvenku, ale naopak hranici nečlenské Makedonie před osobami, jdoucími z členského Řecka. Což je naprostá absurdita.

CELÝ KOMENTÁŘ JIŘÍHO WEIGLA ZDE

„Co si ještě chceme o poměrech v dnešní EU vykládat. Řecko, členská země eurozóny a součást Schengenu, země s třetí největší armádou v EU a dnes faktický protektorát Bruselu nechrání vnější schengenskou hranici a nikomu to nevadí,“ dodává k tomu Jiří Weigl.

Migrační krize podle něj není jen fatálním nebezpečím pro evropskou budoucnost, ale současně důkazem, jak zdegenerovaly původně bohulibé myšlenky o evropské spolupráci. Neměli bycho se proto těmito krásnými řečmi nechat více balamutit.



 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…