Miloši, lez kanálama! Silná slova političky z ODS kvůli krachu H-Systemu

30.07.2018 19:37

Kauza H-Systém, noční můra několika zainteresovaných rodin, stále rezonuje ve společnosti. Svůj postoj dnes vyjádřila i bývalá poslankyně Kateřina Dostálová. „Teda Miloši, lez kanálama,“ vyřkla na svém facebooku na adresu současné hlavy státu. Ten byl premiérem v době, kdy H-System zkrachoval.

Miloši, lez kanálama! Silná slova političky z ODS kvůli krachu H-Systemu
Foto: Screen: TV Barrandov
Popisek: Prezident Miloš Zeman v pořadu Týden s prezidentem, který se natáčel na Vysočině.

Podle mnohých prezident Zeman měl situaci už dávno řešit. Byl v té době tím, na kterého se poškození obraceli. Což ale neudělal. Podle rozsudku část finančních prostředků prý skončila v pokladně Lidového domu a právě spojkou mezi Petrem Smetkou, ČSSD a Milošem Zemanem měl údajně být Miroslav Šlouf.

Anketa

Oceňujete, jak proti Andreji Babišovi vystoupili Tomáš Klus, Matěj Ruppert a Jiří Macháček?

hlasovalo: 23148 lidí

„Teda Miloši, lez kanálama. Kdo to v Liďáku dealoval? Ty. Já ti to řekla. Byla jsem za blbou a ty dveře, abys mi to řekl, jsi vyrazil dost rychle. 20 let,“ píše rozhořčeně na facebooku Dostálová na adresu hlavy státu. A pohoršuje se nad tím, že Babiš se pasuje do role prostředníka v jednáních o dalším postupu v kauze H-System. „Z čeho je mi blivno? Jak se mediátor Bureš s komunistickým prokurátorem Monsportem pase. Hovno jim pomůžete. Tak do stanů,“ pokračovala ve svém příspěvku na sociální síti Dostálová a dala všem na závěr doporučení, ať nikdy nepodepisují žádné smluvní dokumenty bez právníka.

V kauze H-System došlo minulý týden k dalšímu vývoji. Nejvyšší soud minulý týden rozhodl, že někdejší klienti společnosti H-System se musí vystěhovat ze svých bytů. Správce konkurzní podstaty je má prodat a uspokojit tak všechny věřitele. Rozhodnutí se týká osmi domů a 60 rodin patřících pod družstvo Svatopluk. Čas na vystěhování dostali od soudu do 23. srpna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: sla

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…