Na pankráckých kurtech se sešlo šedesát „černých duší“ ODS Praha-západ

28.08.2012 12:35

Společnou akci pod názvem Sportovní den černých duší uspořádalo v neděli několik místních sdružení ODS z oblasti Praha-západ. Organizátoři připouštějí: kromě sportu šlo také o to ukázat, že noví členové nebyli „účelově naverbováni“, tím méně „koupeni“ v rámci „mocenského boje“, jak se v poslední době pokoušeli nalhávat veřejnosti někteří členové vedení oblastního sdružení.

Na pankráckých kurtech se sešlo šedesát „černých duší“ ODS Praha-západ
Foto: tan
Popisek: Na sportovní odpoledne a turnaj v plážovém volejbalu dorazilo minulou neděli na šedesát lidí z několika místních sdružení ODS Praha-západ

Do sportovního areálu v Horáčkově ulici v Praze 4 dorazilo v neděli odpoledne na 60 lidí. Turnaj v plážovém volejbalu nakonec vyhrál tým Místního sdružení ODS Číšovice.

„Řečí o černých duších už jsme měli plné zuby, tak jsme pozvali nové členy, ať si poslední srpnovou neděli přijdou zahrát do Beach klubu v Praze na Pankráci plážový volejbal a ukáží všem, že existují skutečně, nejen na papíře, jak někteří tvrdili,“ řekl jeden z organizátorů, Martin Mráček z Průhonic.

„Na pomluvy šířené v médiích jsme se rozhodli reagovat tímto způsobem, s větším nadhledem,“ popsal okolnosti přípravy včerejší akce Petr Makovský z místního sdružení ODS Ohrobec.

„Je úžasné vidět, kolik mladých mezi nás přišlo – nejen zahrát si plážový volejbal, ale hlavně pracovat ve straně, kterou jsem pomáhala zakládat,“ komentovala hojnou účast na sportovním dni „černých duší“ Helena Kalivodová z místního sdružení Černolice. Tomu by někteří členové vedení oblasti rádi odňali licenci, paradoxně právě kvůli úspěchům v získávání nových členů.

Ze stejného důvodu čelí místopředseda Oblastního sdružení ODS Praha-západ a předseda MS Černolice Antonín Zdeborský dokonce návrhu na zrušení svého členství ve straně. Tyto tlaky nechtěl včera komentovat. „Chci si v klidu užít tu úžasnou atmosféru, protáhnout si tělo a nabrat mezi mladými lidmi nové síly, které určitě budu ještě potřebovat,“ poznamenal Zdeborský.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…