Opozice se posmívá Babišovi s Vojtěchem: Vláda zmatku a chaosu. Jako v Pyšné princezně

20.08.2020 20:30

Zmatek okolo nošení roušek, který vyvolal ministr Adam Vojtěch (ANO) poté, co ze dne na den změnil pravidla, jelikož se nepozdávala premiéru Andreji Babišovi (ANO), ostře kritizují na sociálních sítích zástupci opozice. „Zítra bude úřední jazyk švédština a příští týden platíme zimbabwským dolarem, ale nebojte, příští pátek se to změní,“ dělají si někteří legraci.

Opozice se posmívá Babišovi s Vojtěchem: Vláda zmatku a chaosu. Jako v Pyšné princezně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch

Předseda ODS Petr Fiala například na svém Twitteru vyzval Babiše s Vojtěchem, že by „si už konečně měli přestat dělat z lidí blázny. Nebo zkoušejí, co všechno veřejnost vydrží?“ tázal se.

„Nikdo neví, co vlastně platí. Je to jako v Pyšné princezně, ‚odvolávám, co jsem odvolal‘, ale to byla pohádka...,“ dodal Fiala.

 

 

Přirovnání ze stejné pohádky zaznělo i od lidovců: „Odvolávám, co jsem odvolal, a slibuji, co jsem slíbil. Jsme v dobrých rukou krále Vojtěcha.“ „Vyjádření ministra Vojtěcha jsou opravdu jak z pohádky. Prosíme, takhle už ne. Víme, že vnášet zmatek mezi občany Vám jde, ale už by to stačilo!“ napsala strana na svém twitterovém účtu.

Předseda KDU-ČSL Marek Výborný k tomu doplnil: „A co bude platit zítra? Zase pár vzkazů pro Babiše a všechno bude jinak? Tohle je vláda odborníků, nebo chaotiků? A kdo řídí Radu vlády pro zdravotní rizika? Myslím, že AB...,“ uvedl.

 

 

Zajímavá reakce na měnící se pravidla pro roušky zazněla i od předsedy hnutí STAN Víta Rakušana, podle kterého pokračuje vláda zmatku a chaosu: „Čekám, že tímhle tempem nám tu od zítřka zavedou jako úřední jazyk švédštinu a příští týden platíme zimbabwským dolarem. Ale nebojte, příští pátek to zase zruší. Nemohli bychom už zase stát řídit jako stát?“ dodal závěrem.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…