Osvětim. Ponožky v botičkách... Ivan Vyskočil vyslal strašlivý vzkaz vládě: Až sem to chcete dovést?!

Spustit čtení článku
Tato funkce je dostupná jen s aktivním předplatným typu Lepší čtení a vyšší.
08.10.2023 10:40 | Komentář

NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM „Zdá se, že občané Slovenska se vůbec neřídili ‚moudrostmi‘ z Česka,“ říká s pořádnou dávkou sarkasmu k nedávným volbám na Slovensku herec a člen Klubu 2019 Ivan Vyskočil. „Gratulací se vítěz voleb téměř nedočkal, zatímco k Progresívnemu Slovensku se gratulanti jen hrnuli.“ „Nevím, jaké grófství vede paní Magdu k takové nadřazenosti nad občanem prostým,“ vzkázal Magdě Vášáryové po jejím vyjádření ohledně výsledků voleb. Dostal se i k jednomu z členů ODS, jehož slova ho očividně zaujala, a vzpomněl Rudé právo. Na závěr varuje před rozséváním nenávisti a popisuje strašlivou scénu.

Osvětim. Ponožky v botičkách... Ivan Vyskočil vyslal strašlivý vzkaz vládě: Až sem to chcete dovést?!
Foto: Hana Brožková
Popisek: Ivan Vyskočil

„Milí čtenáři, opět je toho tolik, že člověk neví, které téma popadnout. Myslím, že i kdybychom se upsali k smrti, že těm, kteří by se měli aspoň trochu popadnout za nos, tak těch se to asi vůbec nedotkne. Tak, je známo, že ke kariéře politika se všeobecně jako pracovní oděv fasuje hroší kůže. Ale ti naši, co jsou nahoře teď, ti fasují dvojitou a ještě podešitou plechem a vybavenou ostrými drápy. Ty drápy jsou hlavně pro udržení se u koryt,“ říká na úvod dnešního Nedělního rána Ivan Vyskočil a jde rovnou na konkrétní příklady.
 
„Tolik pitomostí jsem neviděl a nečetl ani za socíku“
 
„Máme po volbách na Slovensku a zdá se, že občané Slovenska se vůbec neřídili ‚moudrostmi‘ z Česka. I přesto, že do nich hučel i náš současný pan prezident. Zato teď se bavím, jak jim vítězství nechtěného kandidáta trhá žíly,“ netají určitou škodolibost Ivan Vyskočil.
 
 
„Už jsem na tomto světě hodně dlouho. Většinu života jsem prožil za takzvaného socíku, ale tolik pitomostí, jako v této době, jsem neviděl ani nečetl. Už jsem si jednou přečetl od p. Tchajwance (Miloš Vystrčil, předseda Senátu), že to, jak zkrouhli důchodcům tu valorizaci, že jim vlastně přidali a že na tom teď budou ještě lépe. To čumíte ‚duchny‘, co? Po hrdinné návštěvě paní MPA (Markéta Pekarová Adamová) a zmíněného Tchajwance má p. Vystrčil asi tchajwanské občanství (tedy dle jeho slov). Konečně se mu povedlo omezit Škodovce obchod s Čínou – a to můžeme být rádi, že ve svatém nadšení opovrhujícím ‚grošíky‘ nevyhlásil Číně válku. Pí. MPA si sice odvezla tchajwanské vyznamenání, ale tchaj-továrna bude v Německu. Já bych se na jejich místě propadl hanbou a začal šetřit, abych vrátil ty výdaje za státní návštěvu. Ne tak naši Tchajwanci. Naopak nás přesvědčují ze sdělovacích prostředků, jak to vlastně báječně zařídili! Nechápete? No přece budeme to mít blízko, hned vedle u Němců!“ chytá se Ivan Vyskočil za hlavu a vrací se zpátky k nedávným volbám na Slovensku.
 
Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Pane Ivane, dík!, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseročníkjenapadesít , 08.10.2023 20:46:10
Dokážete pojmenovat vše pravým jménem!

|  9 |  0

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…