Pavel Novotný dostal poj*b od Fialy. Mezitím měl nezvané hosty. Bude zuřit

23.09.2020 13:17

Starosta pražských Řeporyjí, zasloužilý a kontroverzní člen ODS Pavel Novotný se sešel s bossem své strany Petrem Fialou. Posypal si hlavu popelem a naznačil, že se jednalo o jeho vyhazovu z partaje. Mezitím na něj přímo v jeho království, u pomníku Vlasovců, ,,zaútočili" komunisté v čele s Martou Semelovou.

Pavel Novotný dostal poj*b od Fialy. Mezitím měl nezvané hosty. Bude zuřit
Foto: Repro tv.iDnes.cz
Popisek: Pavel Novotný v pořadu Rozstřel

Anketa

Věříte Romanu Prymulovi?

52%
48%
hlasovalo: 29351 lidí

„Sešli jsme se s @P_Fiala. A řekli si mnohé,“ začal poněkud tajemně Novotný. „To podstatné, co zaznělo z mé strany – to, co jsem předvedl, bylo daleko za hranou akceptovatelného. Bylo to nepřijatelné....“ kál se řeporyjec, ale Petr Fiala už nemusí mít strach.

„Udělám maximum pro to, aby Petr nelitoval toho, že jsem po našem setkání stále členem.“ Uvidíme, zda svůj čestný závazek splní. Ale mezitím co spolu živě diskutovali Fiala s Novotným, se přihodila jiná věc, která by ani jednoho z nich jistě nepotěšila. Komunisté v Řeporyjích!

Komunistický kandidát do senátu Roman Blaško uspořádal tiskovou konferenci přímo u pomníku vlasovců. Podpořit ho přišly poslankyně za KSČM Marta Semelová a Marie Pěnčíková a další kandidát komunistů do Senátu v Praze 9 Pavel Franěk.

Blaško na konferenci neváhal označit vlasovce za vlastizrádce a zrádce. KSČM je podle něj jedinou stranou, která se může současnému trendu přepisování našich i evropských dějin postavit. „Nebudeme trpět novodobé vlasovce, kteří jsou symbolem vlastizrady.“ Prohlásil Blaško směrem k Novotnému.

Komunisté slovy Blaška také odmítají přejmenovávání ulic, hanobení a bourání soch a pomníků našich osvoboditelů. Blaško zde očividně míří na kauzu maršála Koněva. „Nenecháme urážet a plivat na naše národní hrdiny, jako byl náš prezident generál Svoboda,“ řekl dále.

Můžeme se jen domnívat, jaká bude reakce řeporyjského starosty. O KSČM se Novotný dlouhodobě vyjadřuje nepěkně. V rozhovoru, který poskytl Parlamentním listům, řekl o poslankyni Semelové toto: „Oficiální stanovisko městské části Praha-Řeporyje o výrocích Marty Semelové k procesu s Miladou Horákovou: Marta Semelová je ubohá bolševická svině! Děkuji, pane redaktore. Co tam máme dál?“ Můžeme čekat další mediální přestřelku mezi komunisty a Pavlem Novotným?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: AZy

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…