Pavel Novotný o ODS: Ten mi myje p*del. Ten mě chtěl vyloučit. Tak byl drzý! Ten políbí můj prsten

03.02.2020 13:55 | Zprávy

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný (ODS) sepsal seznam pěti lidí – svých stranických kolegů, kteří by ho z ODS nejraději vyhnali. A jak je jeho zvykem, volil přitom dost expresivní výrazy a barvité jazykové obraty. Raději se podívejte sami, co se o sobě může dočíst starostka Prahy 2 Jana Černochová nebo europoslanec Jan Zahradil.

Pavel Novotný o ODS: Ten mi myje p*del. Ten mě chtěl vyloučit. Tak byl drzý! Ten políbí můj prsten
Foto: Repro Facebook
Popisek: Pavel Novotný během kandidátského projevu na post 1. místopředsedy ODS na 29. kongresu strany

Pavel Novotný je v podstatě chodící reklama na přísloví, co na srdci, to na jazyku. Nebojí se napsat, co si opravdu myslí, třeba i o svých stranických kolezích, a nezdráhá se přitom využít i značně barvité jazykové výrazy.

Jedním z lidí, kteří ho nechtějí mít ve straně, je prý senátor Jiří Oberfalzer. Novotný ho vidí jako starého muže, kterému již moderní svět protéká mezi prsty a on ho moc nechápe.

„Stařešina kverulant, který měl tu drzost loni zkoušet mě pohnat před stranické vylučovací orgány. Pohořel jak papír, a ještě byl drzý. Z úcty ke stáří a slušné práci v komunální politice ho ignoruji, stejně nikoho nezajímá, není vidět. Prostě, konzerva až na půdu, která dělat u nás v píárku, tak jsme na osmi procentech. Nová doba. Nepochopil to. Má na to svaté právo. Strašně mě podceňuje a vůbec nechápe, že já jsem anděl spásy,“ vypálil Novotný, který na závěr prvního odstavce přidal smajlíka.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…