Petr Hampl dostal výhrůžný anonym. Zveřejňujeme jeho výzvu autorovi

27.06.2018 12:04

Sociolog a protiislámský aktivista Petr Hampl se stal terčem výhružek anonyma. Celou věc si nenechal pro sebe a pokusil se anonymního siláka zahnat do kouta pomocí sociální sítě Facebook. Neznámého hrdinu vyzval, aby se přišel omluvit. Pokud tak nebude učiněno, Petr Hampl předá celou věc k šetření policii.

Petr Hampl dostal výhrůžný anonym. Zveřejňujeme jeho výzvu autorovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Hampl

Informaci o anonymních výhrůžkách, které dostal do poštovní schránky, zveřejnil Petr Hampl včera. Sarkasticky poznamenal, že papíry možná byly vytištěny ze státního rozpočtu. Připomněl také svou knihu Prolomení hradeb, kterou nedávno vydal. Kolem této publikace se zvedla vlna kontroverze, když ji mnohá přední česká nakladatelství odmítla prodávat.

Hampl zveřejnil podobu výhružných papírů. Jeden z nich nese text „Víme o tobě Hample!“ a druhý je laděn ve stylu symboliky teroristické organizace Islámský stát.

Pod facebookovým příspěvkem Petra Hampla se začalo čile spekulovat, kdo za celou věcí stojí. Podle jednoho z diskutérů by mohlo jít o Antifu. Na to odpověděl sám Hampl, přemítajíc, zda šlo o tiskárnu umístěnou v budově České televize, ministerstva vnitra, nebo fakulty humanitních studií.

Další diskutující se pozastavuje nad tím, že někdo anonymně tiskne znaky teroristické skupiny a háže je jinému do schránky. Podle diskutujícího by stálo za to ve věci informovat bezpečnostní složky.

Radek Velička píše, že by podle úrovně textu mohlo jít o pirátského poslance Vojtěcha Pikala.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…