Restauracím vadí Bendlova potravinová novela: Je to riziko

30.04.2013 23:01 | Zprávy

O novele týkající se kontroly potravin z pera ministra zemědělství Petra Bendla přišli do pořadu Události, komentáře diskutovat Miroslav Kaberna, prezident Asociace hotelů a restaurací České republiky Václav Stárek a primářka infekční kliniky Nemocnice Na Bulovce Hana Roháčová.

Restauracím vadí Bendlova potravinová novela: Je to riziko
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jídlo v restauraci, ilustrační foto

„Dozorové orgány, které řeší potraviny, neměly dosud možnosti do toho vstupovat a řešit to. A to my chceme změnit,“ říká Koberna. Roháčová má za to, že současný systém je lepší v tom, že nyní mají na potraviny větší dohled lékaři.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D. byl položen dotaz

Dobrý den.

Čeho se bojíte víc? STAČILA nebo SPOLU?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Ne, prosím, ne.“ Viděli Evu Holubovou v Kauflandu

16:30 „Ne, prosím, ne.“ Viděli Evu Holubovou v Kauflandu

Eva Holubová se po nějaké době opět proslavila na sociální síti. Dělá „babičkovský idol“ pro řetězec…