Starosta Prahy 4 prý sponzoruje kampaň z peněz radnice

12.10.2010 17:02

Pavel Horálek a jeho dva zástupci, Václav Krištof a Ivana Staňková, oblepili Prahu 4 předvolebními plakáty. Prezentují na nich úspěchy radnice a radnice je také platí.

Starosta Prahy 4 prý sponzoruje kampaň z peněz radnice

"Starosta Horálek hrubě zneužívá prostředky radnice pro vlastní předvolební kampaň," kritizuje plakáty opoziční zastupitel Petr Štěpánek ze Strany zelených.

Celkem materiály stály 350 tisíc korun a všichni tři kandidáti na nich deklarují, že patří k ODS. Radnice sama ovšem neví o tom, že by se dopustila něčeho špatného. Jde prý o vyjmenování úspěchů současného vedení úřadu, nikoli o kampaň ODS.

"Jedná se o běžný způsob prezentace projektů, na těchto informačních tabulích městská část prezentuje svoje výsledky. A tito tři politici jsou tam proto, že jsou to klíčoví zástupci úspěšných projektů, kteří je sami prezentovali," řekla serveru Aktuálně.cz mluvčí radnice v Praze 4 Žaneta Pilařová.

"Jejich stranická příslušnost je na billboardech uvedena, to souhlasí, ale nejedná se o předvolební kampaň ODS," dodala mluvčí. Na zastupitele Štěpánka podle ní už rada podala trestní oznámení - právě kvůli jeho kritice, že si ODS platí kampaň z kasy města.

Čtěte:

ODS spouští billboardovou kampaň, její tváří je Nečas

ČSSD přepálila kampaň do sněmovny, teď není tolik vidět

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …