Svatba u Věcí veřejných: Bárta si vzal Miss volby Klasnovou

10.07.2010 16:21

Manažer Věcí veřejných a příští ministr dopravy Vít Bárta se v sobotu odpoledne oženil se svou přítelkyní a místopředsedkyní sněmovny Kateřinou Klasnovou.

Svatba u Věcí veřejných: Bárta si vzal Miss volby Klasnovou

Obřad se konal ve 14:00 v luxusním zámečku Chateau Mcely na Nymbursku. Celá akce byla natolik utajovaná, že o ní podle Blesku.cz, který přinesl informaci jako první, nevěděli ani spolustraníci z Věcí veřejných.

Jediný, kdo přijel ve stranických barvách páru pogratulovat, byl předseda VV a budoucí ministr vnitra Radek John, který následně prý také otestoval kvalitu místní vinotéky

Doprovod na svatbě Vítu Bártovi dělal jeho bratr Matěj, který po něm nedávno převzal chod bezpečnostní agentury ABL, v níž Bárta starší prodal svůj podíl. 

Po vyslovení svého "ano" se na počest novomenželů ozvala salva z děla.

Chateau Mcely je pětihvězdičkový hotel ležící uprostřed parku. Hotel uvádí, že je romantickým místem pro zásnuby, líbánky a nezapomenutelné svatební oslavy. Původně venkovská usedlost šlechtického rodu Thurn-Taxisů je kompletně renovovaný objekt ležící asi hodinu cesty autem od Prahy. Zámek se nachází uprostřed legendárního Svatojiřského lesa na Viničním vrchu nad malou vesničkou Mcely a v sousedství přírodního parku Jabkenice. 

Léto bohaté na svatby politiků a političek

Bárta i Klasnová jsou ve vysoké politice nováčci. Jejich strana vstoupila do sněmovny teprve po letošních nedávných volbách a nyní se stává koaličním článkem očekávané vlády s ODS a TOP 09. Úspěch tak v poslední době slaví Klasnová s Bártou jak ve veřejném, tak po sobotním sňatku i v soukromém životě. 

Klasnová svatbou následovala mimo jiné příkladu další nově zvolené poslankyně, Jany Kaslové z TOP 09. Za svobodna Radová se v polovině června provdala za lékaře Jana Kasla a čeká dítě. 

V červnu oznámil svatbu také bývalý premiér Mirek Topolánek (ODS), který si vzal někdejší místopředsedkyni sněmovny a stranickou kolegyni Lucii Talmanovou, s níž má syna.  


Čtěte také:


Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

18:55 Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

Globální šachovnice je v současné době rozehraná na velmi nebezpečnou hru. USA chtějí Čínu donutit, …