Technologie, která šetří peníze

26.07.2018 10:20

Graffiti, poškrábání a poleptání můžou poničit a snížit hodnotu dopravních prostředků. Totéž se týká roztříštění skel, poničení od úlomků kamenů a ÚV záření. Fólie Fleetshield mohou pomoci udržovat vlak, autobus, tramvaj či vůz metra čisté a chráněné. Čím dál více dopravních společností poznává přidanou hodnotu, kterou fólie nabízí a objevují tak, jak lze fólie využít k revitalizaci jejich vybavení.

Technologie, která šetří peníze
Foto: dpp.cz
Popisek: Noční autobus v Praze - ilustrační foto

Interiéry i exteriéry vypadají jako nové díky atraktivnímu vzhledu a ochranným vlastnostem fólie, a to vše s podstatně nižší nutností údržby než při nutném leštění, přelakování nebo dokonce kompletní výměně.
 
Fleetshield aplikace jsou tak investicí do budoucnosti. Ve veřejné dopravě jsou okna častým terčem poškrábání a leptání. Naštěstí není nutné měnit každé okno, které bylo vystaveno takovému poškození. Co však v případě, že vandalové okno poškodili s rasistickými texty či symboly? V takovém případě pravděpodobně dojde k okamžitému odstavení vozidla, možná i na delší časové období, jelikož výměna okna je často časově náročná práce. Fólie Scratchmask může velmi snadno takové situaci zamezit.
 
Poškození okna se vybrousí a následně lepidlo fólie vyplní 80 až 99 % nerovností. Navíc odolná vrchní vrstva fólie zabraňuje vzniku nových škrábanců. Škrábance a poleptání oken od nezodpovědných cestujících přináší děsivé pohledy, a to ať už se nachází na interiérech či exteriérech vybavení. Kvůli poškrábání a poleptání vypadají povrchy ošklivě a narušují u cestujících či zaměstnanců pocit bezpečí. Objevte tak výhody našich vysoce kvalitních opravných fólií jako ekonomickou alternativu k výměně vybavení. Pro odstranění jakýchkoliv hrubých částí okna se brousí, poté aplikuje fólie využívající lepidlo, které bylo speciálně navrženo k vyplnění nerovností ve skle. Po aplikaci pak naprostá většina škrábanců a jiného poškození kompletně zmizí.
 
Fólie navíc poskytuje úplnou ochranu proti dalším vnějším vlivům, takže okna, interiéry a exteriéry zůstávají mnohem déle atraktivnější. To snižuje celkové náklady a investice do vybavení. Je ohromně jednoduché nahradit fólii za novou, je-li to nutné. Fólii lze odstranit bez poškození povrchu a obecně lze nanést nový kus fólie během jedné hodiny. 
 
Mgr. Renáta Kleinová, ředitelka
SIBA-SIGN CZ, s.r.o.
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Komerční článek

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…