Úlet Jakuba Voráčka, hvězdy ČT po boku Záruby. Hrubé

23.05.2024 10:07 | Monitoring

Zblblí Češi na všechno skočí Andreji Babišovi. Tak se v minulosti vyjádřil někdejší elitní hokejista Jakub Voráček, který nyní jako spolukomentátor září po boku Roberta Záruby při přenosech z mistrovství světa v ledním hokeji v Praze. Jeho profil na sociální síti obsahuje i vyjádření, které někdo může považovat za skutečný úlet. Nebojte, pane premiére, na každou svini se vaří voda, napsal o Babišovi v roce 2020. Každopádně, Voráček není jediný český hokejista, který promlouvá do politiky.

Úlet Jakuba Voráčka, hvězdy ČT po boku Záruby. Hrubé
Foto: Repro YouTube
Popisek: Hokejista Jakub Voráček

Doslova jako blesk z čistého nebe vlétl do hokejových komentátorských kruhů bývalý hokejista Jakub Voráček.

„Nasaďte si brýle, aby vás neozářil ten jas, a nastražte uši! Na mediálním nebi svítí nová hvězda, která po boku svědomitého ‚profesora‘ Záruby chrlí při hokeji jednu perlu za druhou,“ napsal o čtyřiatřicetiletém Voráčkovi deník Blesk a nutno poznamenat, že nebyl sám a nový komentátor tak sklízí jeden pozitivní ohlas za druhým.

A je třeba říci, že Voráček si chválu zaslouží a že svým komentátorským stylem oživil na současném MS v ledním hokeji už řadu zápasů a spojil fanouškovskou obec, která jeho komentování z valné většiny kvituje.

Čím ale Jakub Voráček fanoušky – a nejen je – může rozdělovat, to je jeho názor na dění v politice, který se také nikdy sdělit neostýchal.

„Když vidím toho člověka, který by to nedej bože zase vyhrál, tak… Nevím, co by se dělo do budoucna, když všichni vidíme, co se děje teď,“ řekl třeba Voráček v rozhovoru pro Deník Sport těsně před posledními volbami do Poslanecké sněmovny na adresu předsedy hnutí ANO.

„Ale lidi to tomu Babišovi bohužel pořád žerou! On je na něco naláká, pak hned všechno dementuje, lidi jsou z toho zblblí. Podívejte se na všechny ty průsery kolem něj,“ doplnil ještě s tím, že je třeba se premiéra konečně zbavit, což se tedy nakonec povedlo a Babiš nakonec zasedl v opozičních lavicích.

O tom, co si myslí o Andreji Babišovi, nenechal Voráček nikoho na pochybách ani svým příspěvkem na sociální síti Twitter (dnes X), ve kterém reagoval na zjištění, že byl Roman Berbr (bývalý fotbalový funkcionář – pozn. redakce) spolupracovníkem StB.

„To je přesně to, když máte agenta STB ve funkci. Je to pro český fotbal další rána!!! 31 let a lidi bohužel zapomínají. Ještě tam je jeden. Já nic, já muzikant!!! Nebojte, pane premiére, na každou svini se vaří voda,“ napsal tehdy na adresu Babiše.

 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Huml

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Bože, to je typické., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseLadislaw , 23.05.2024 11:56:55
Aby se mohl stát redaktorem ČT je nezbytně nutné pomluvit pana Babiše. To je základní předpoklad nástupu do ČT.

|  20 |  0

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…